2777
2789
باشع 🙌نمی‌دونم 🫤 😂 😂 😂 فکر کنم این رمانا بیشتر خنده دار باشن 🤣 آرشام تهرانی....🤦😂😂😂🤣🤣

اره خیلی خنده دارن اونقدر ناراحتم یه زمانی این رمانها رو میخوندم، حالم بد شد یادشون افتادم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان دلیلشو نمیپرسم ولی میدونم اونا ضرر کردن نه تو 👌😂

واااای، دیگه خیلی داری شادمانم میکنی، ممنونم 😂😂😂😉😉😁😁

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

اره خیلی خنده دارن اونقدر ناراحتم یه زمانی این رمانها رو میخوندم، حالم بد شد یادشون افتادم😂😂😂😂😂 ...

میفهمم چی میگی 😂 منم قبلا یکارایی میکردم و....الان وقتی بهش فکر میکنم خنده ام میگیره 🤣🤣

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

واااای، دیگه خیلی داری شادمانم میکنی، ممنونم 😂😂😂😉😉😁😁

🤦😂😂😂 عییییییییی

ولی مطمئنم یکی مکالمه ما رو ببینه به عقل خودش شک کنه 😂 🤣 🤣 

میفهمم چی میگی 😂 منم قبلا یکارایی میکردم و....الان وقتی بهش فکر میکنم خنده ام میگیره 🤣🤣

واقعا، اخه چرا اینقدر جاهل بودم 😂😂😂😂😂بعد فکر کن خودم رو میذاشتم جای شخصیت اصلی رمانهای اب دوغ خیاری، در این حد تباه بودم😂😂😂😂😂😂

مثلا چیکار کردی که بیشتر باعث خنده ات میشه😂😂😂😂

🤦😂😂😂 عیییییییییولی مطمئنم یکی مکالمه ما رو ببینه به عقل خودش شک کنه 😂 🤣 🤣

اتفاقا مکالمه های ما خیلی سطحش بالاست هر شخصی متوجه مفهومش نمیشه، باید رمز گشائی کنن تا بفهمن، عینهو خط میخی😂😂😂😂😂😂

واقعا، اخه چرا اینقدر جاهل بودم 😂😂😂😂😂بعد فکر کن خودم رو میذاشتم جای شخصیت اصلی رمانهای اب دوغ خ ...

نه اینجوری نگووووووو 😕😂😂😂😂 شما الگوی مایییییییی

همه همین کارو میکنن دیگه 🤣 من چون زیاد فیلم میبینم بیشتر خودمو جای نقش اصلی فیلم می‌زارم 🤣 مثلا قاتلای سریالی و....🙂

خیلی دلم میخواد ببیینم خودتو جای کی میزاشتی و...😂😂😂😂

اتفاقا مکالمه های ما خیلی سطحش بالاست هر شخصی متوجه مفهومش نمیشه، باید رمز گشائی کنن تا بفهمن، عینهو ...

خوشم میاد کم نمیاری 👏😂😂😂 

باید این خصوصیت اخلاقی رو ازت یاد بگیرم 😂 

سالیان سال طول خواهد کشید تا بفهمن😆😂🙌

موفق باشی

ممنونم ، همچنین

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

خوشم میاد کم نمیاری 👏😂😂😂 باید این خصوصیت اخلاقی رو ازت یاد بگیرم 😂 سالیان سال طول خواهد کشید تا ...

هیییییییی 🥺🥺🥺🥺🥺

پسر خوبی هستی قدر خودت رو بدون، خدانگهدارت🖐🏻🖐🏻🖐🏻

هیییییییی 🥺🥺🥺🥺🥺پسر خوبی هستی قدر خودت رو بدون، خدانگهدارت🖐🏻🖐🏻🖐🏻

مرسی ازت 😅🥲🍀🌷 مطمئن باش خوبی از خودته  😊

بازم هر از گاهی به تاپیکام سر بزن ، دلم گرفت 🙁 😂 😂 😂 😂 

مراقب خودتون باشید 😊 خدا حافظ 🖐️

مرسی ازت 😅🥲🍀🌷 مطمئن باش خوبی از خودته 😊بازم هر از گاهی به تاپیکام سر بزن ، دلم گرفت 🙁 😂 😂 � ...

تو هم مراقب خودت باش، فرصت شد میام، دل منم گرفت 🥲🥲🥺🥺