بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کردم....گوشتی بود اتفاقا عالی شده...اصلا نیافتاده و برنگشته اینا همش حرفه....من هشت ساله که عمل کردم.زنجانم...اما دکترم تهرانم میاد...اسمش علیرضا جاندانه ....تو اینترنت سرچ کنی میاره برات....اون موقع من 1800عمل کردم...اما الان تو زنجان 3200میگیره و تهران 10 تومنه
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
عزیزم من عمل کردم 5 سال پیش من انحراف و شکستگی نداشتم بینیمم غضروفی بود تقریبا 6 تومن شد خیلی راضیم خدارو شکر
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
من اولا فکر میکر م بینیم گوشتیه رفتم دکتر بعد معاینه گفت برا تو غضروفیه. دکتره من تبریزه
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
دماخم خوشگله عمل نمیخواد. تنها چیزیه که راضی ام ازش. البته نه زیاد🤔😅
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔