2777
2789

از سه ماهگی با آب سوپ، آبگوشت، آب مرغ در حد چند قطره شروع کردم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعااا زودنیی?

من زودتر شروع کردم ولی از پنج ماهگی شروع کن مشکلی نیس

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

دخترم از۶ماهگی به بعدخیلی ذوق نشون میداداونم هرچی دادم فقط واس اولین بارخورد دومین بارلب نمیزد

کلاباغذاوشیرمشکل داره 

گذشت تا۱۰ماهگی اونم هرچی دادم ابکیش میکنم میزارم روپاهام میدم بهش

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

...سلام دخترم ۵ ماهشه و شیر خودم را می‌خورد اطرافیان میگند مقدار کمی از غذای خودمون با دست له کنیم و داخل دهنش بگذارم تا به مزه غذاها عادت کند و بعداً همه چیز بخورد آیا این درسته

دکتر توکلی متخصص نوزادان، کودکان و نوجوانان:

خیر

شروع تغذیه اصول، قوانین و شیوه نامه خاص خودش را دارد که باید رعایت شود.

♻️با شروع تغذیه #کمکی از پایان ۶ ماهگی،کودک کم کم با غذاهای مختلف آشنا می شود و تا یک سالگی باید همه انواع غذاها به تدریج  طبق برنامه ریزی غذایی به کودک ارائه شده باشد.✅

👈همچنین از صبحانه های متنوع  در برنامه غذایی استفاده کنید.

♻️غذای #سفره (غذای #خانواده) بعد از یک سالگی داده شود.

سلام آقای دکتر،خدا قوت

غذای #کمکی برای نوزاد را بنظرتون باید از همون شیش ماه شروع کرد یا چهار ماه یا پنج ماه؟؟

قدیمی ها میگن ما از مثلا سه ماهگی دستمونو میزدیم تو غذا دهن نوزاد میذاشتیم برا همین بچه هامون خوش خوراک میشدند

میخاسم نظر و عقیده شما را بدونم

دکتر توکلی متخصص کودکان تا 18 سال:

استاندارد کشوری برای شروع #تغذیه کمکی پایان #شش ماه است. شروع زودتر را باید دکتر ببینه و اگر مشکلی نبود مجوز بدهد.

روش من برای این کار بسته به مورد و بررسیها و معاینات انجام شده

اول #لعاب برنج تا 7تا 10 روز

روز 7 یا 10 تا روز 14 یا 20 #فرنی

هفته سوم یا روز 20 تا 30 فرنی و #حریره بادام هست

....:

سلام خسته نباشید غذای کمکی راباید قبل از شیر دادن به بچه بدیم یابعدش آخه قبلش میدم قبول نمیکنه چون گرسنه هستش بعدش میدم سیرهستش دهنش راباز نمیکنه

#زمان غذای #کمکی

سلام تو صوتها و پیامکهای تغذیه گفته ام که زیر یک سال اول شیر بعد غذا و بالای یک سال اول غذا بعد شیر بدهید

دکتر مصطفی توکلی:

#دفترچه #واکسن خیلی خوبه لطفا با دقت بخوانید و برنامه آن را اجرا کنید

طبق این جدول اگه برید جلو بچه هاتون کم وزن نمی شوند

همچنین باید هر باری که برای وزن کودک خود به مرکز سلامت محلتون می روید بگید که داخل دفتر چه هم علامت گذاری کرده و #نمودار آن را رسم کنند تقریبا تمام مادران از این منحنی رشد و ثبت آن غافلند چون در کامپیوتر مرکز ثبت می شود کارمندان داخل دفترچه رسم نمی کنند اما خود شما باید حواس خود را جمع کرده و از او بخواهید تا در دفتر چه هم نمودار را رسم کنند و هر بار که پیش دکتر خود می روید آن را با خود ببرید این خیلی مهم است وزن کردن داخل مطبها به تنهایی و بدون این منحنی خیلی مفیدنیست

برنامه غذایی داخل دفترچه واکسن را متاسفانه اغلب مادران توجه نمی کنند اگر داخل دفترچه ببینید قطره آد و شیر مادر تا 6 ماه زده و بعد از آن از ماه هفتم تا آخر یک سال شکل انواع غذا ها را کشیده است مثلا

#تخم مرغ کامل آخر ماه 8 آمده

#ماهی اواخر ماه 9 هست. #میگو را با توجه به سفتی آن حدود 12 ماهگی میشه داد. نوع ماهی یا میگو فرقی نمی کند فقط تازه و حلال باشد.

#خرما اواخر ماه 11 اما من اواخر 8 ماه را توصیه می کنم.

👈 #میوه ها را از اواخر 8 ماهگی بستگی به فصل آن به تدریج و از مقدار خیلی کم شروع کنید و به تدریج اضافه کنید و طی حدود 2 تا 3 ماه تمام میوه ها به او داده شود. فرقی نمی کند کدام را زودتر بدهید اما شروع سیب زودتر است. #مرکبات را برخی معتقدند آخر همه داده شود که حدود 11 ماهگی هست. اما من خودم تو بیمارانم از 9 یا 10 ماهگی هم بسته به شرایط کودک توصیه میکنم.

#لبنیات را هم از اول 7 ماهگی شروع کنید و اول شیر باشد و بعد ماست و... اول کم چرب باشد و به تدریج پرچرب.

کشک، کره و خامه و سرشیر پاستوریزه و شیر پرچرب را اوایل 8 ماه میشه داد. طی 2 تا 3 ماه یعنی تا 10 ماهگی تمام مشتقات و انواع لبنیات باید داده شود.

#سبزی ها از شروع ماه هشتم به بعد است که با پوره ها و سوپ با سبزی خرد یا له شده شروع می شود. سبزی‌های معطر مثل #نعناع #پونه #ریحان یا #زعفران #هل و... را نیز از اواخر ماه ۸ و اوایل ماه ۹ میشه داد ولی مثل هر چیز دیگری از خیلی کم شروع شود.

البته بسته به معاینه و نظر پزشکتون میتوانید این برنامه را زودتر هم شروع کنید من خودم برای بچه هایی که معاینه میکنم وصعیت روده ها خوب هست و می بینم توان دارند و معاینه خوب هست تغذیه را خیلی زودتر شروع می کنم

بخش مهمی از سوالاتتون را جدول تغذیه داخل دفترچه واکسن کودکتان پاسخ می دهد.

👈 خیلی از میوه ها یا موادغذایی از کشورهای دیگر وارد می شود. اینها هم همینگونه است. #حبوبات از اوایل 8 ماه شروع می شود و تدریجی طی 3 ماه کامل داده می شود.

سلام. آقای دکتر برای روغن داخل سوپ نوزاد ۶ ماهه، از چه روغن هایی میشه استفاده کرد؟ کنجد،آفتابگردان،زیتون،...

اوایل روغن #زیتون و آفتابگردان بدهید و یکی دو ماه بعد #کنجد. هر چیزی را هم از مقدار بسیار کم باید شروع کرد.

.... سلام وقت بخیر میشه ب جای برنج سفید از برنج قهوه ای برای لعاب برنج دادن ب بچه ۵ ماهه استفاده کرد؟

..... #لعاب برنج واسه چی خوبه؟

برای اولین بار که غذای کمکی میدید قبل از فرنی لعاب برنج داده میشه.

☝️.....سلام  #عصاره #قلم #شتر بریزم تو غذا برای بچه ۷ماه خوبه؟؟؟

☝️لعاب قلمه گاو رو باهاش میتونم غذا درست کنم برا بچم... پسرم تو هشت ماهه؟

سلام اواخر ماه هشتم به بعد. از اواخر ۸ ماه یعنی ۲ ماه بعد از شروع تغذیه بدید. البته قلم گوسفند و شتر بهتر از گاو هست.

....سلام صب بخیر اقای دکتر به یک ساله میشه #شیر #پاستوریزه داد

سلام به بچه هفت ماهه هم میشه داد. جدول غذایی دفترچه واکسن بچه تون را ببینید داخل اونجا هست.

...... سلام آقای دکتر توی کتاب نوشته از ۸ ماهگی ماش وعدس بدهید الان بچه م ۷ ماه ونیم هست میشه الان بدمش

سلام 40 تا 45 روز بعد از شروع غذای کمکی #حبوبات را میشه داد.

....سلام آقای دکتر. بچهای زیر دوسال روزی چندتا میوه بخورند؟

سلام عدد مهم نیست تنوع مهمه و کفایت.  کفایت به معنای این است که 👈نان و غلات باید 4تا 6 #سهم

👈 لبنیات 2تا 3 سهم

👈حبوبات و گوشت و تخم مرغ و مغزها 1تا 2 سهم

👈 سبزیها 1تا 3 سهم

👈 میوه ها 1 تا 2 سهم است

از ۴ماهگی چون بچم شیر نمی‌خورد کلا...با لعاب برنج آبگوشت گوسفندی بدون چاشنی پوره سیب زمینی و هویج.پوره سیب درختی و هویج

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست