2777
2789
عنوان

دیت اول

135 بازدید | 12 پست

سلام بچها من با یه پسری ک ۲۷ سالشه تقریبا ۵ ماهی میشه ک همو شناختیم ۲ ماهشو من یکم کمرنگ شدم و نبودم الان یه ماه میشه دوباره صمیمی شدیم ولی در حد یه دوست ساده ک خیلی نخ میده و حضوری ندیدیم همو 

خلاصه قبلا چند بار میخواستیم بریم بیرون نمیشد اخر دو روز پیش گف رفتیم خیلی اوکی بودیم ولی واقعا فازشو نفهمیدم هم یه جور رفتار میکنه خوشش میاد هم جور دیگ ک ادم نا امید میشه از مخ زدناش لاشی بازیاش تعریف میکرد 

الان تو این دو روزم رفتارش هیچ فرقی نکرده نه صمیمی تر شده ن بیخیال مث همیشه هس ولی بازم یکم نخ میده

مثلا بیرون بودیم بحث این بود ک بیرون رفتی ازت میپرسم با کی نگو با دوستم اسم بیار ببینم دختره یا پسر

الان من واقعاااا نمیفهمم با اینجور پسرا باید چیکار کرد بیخیال شد یا ن

در ضمن بیرونیم ک رفتیم راجب بیرون بعدی ام حرفشو زد بین حرفاش

نظر کارشناسی من در مورد این موضوع اینه کهههه

داداش گلمون یجورایی گذاشتت آب نمک ینی میخواد هم باشه هم نباشه ک اگر فرصت های بهتری داشت راحت بزاره بره بگه ک چیزی بین ما نبود ولی الانشم عشق و حالشو کنه و فاز بگیره روت

به نظرم ولش کن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر کارشناسی من در مورد این موضوع اینه کههههداداش گلمون یجورایی گذاشتت آب نمک ینی میخواد هم باشه هم ...

انقد از مخ زدناش تعریف میکنه 

یعنی باید جوابشو هم نده دیگه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مثلا میخواد بگه اره من دورم پره ریخته برا من

کنسله 

یکبار کنسل بشه میفهمه همچین مالی هم نبوده 

ببین بستگی داره اینکه هم نخ میده و هم از اونور برخلاف رفتار میکنع و از لاشی بازیاش میگه میخواد ببینه ...

دقیقا ولی خب منم انقد اعصابم خورد شده بود جوری رفتار کردم ک فک نکنه من دنبالشم نمیدونم کار درستی کردم یا نه😂

نظر کارشناسی من در مورد این موضوع اینه کههههداداش گلمون یجورایی گذاشتت آب نمک ینی میخواد هم باشه هم ...

😂😂

دقیقاا منم تو فکرشم بیخیال شم ولی انقد ک هر روز زنگ میزنه پست میفرسته با این زنگ زدناش نمیزاره در کل خودمم میدونم ادم لاشییهه

دقیقا ولی خب منم انقد اعصابم خورد شده بود جوری رفتار کردم ک فک نکنه من دنبالشم نمیدونم کار درستی کرد ...

کار خوبی کردی 

اتفاقا منو پارتنرم اوایل ک دوست معمولی بودیم دقیقا همین رفتارو داشتیم طبیعیه همه همینجورین

😂😂دقیقاا منم تو فکرشم بیخیال شم ولی انقد ک هر روز زنگ میزنه پست میفرسته با این زنگ زدناش نمیزاره د ...

جواب نده بهونه بیار😂🙂‍↕️

منم همکلاسی پسرمو زدم تماسش بلاک کردم با خط دیگ زنگ زد جواب دادم گفت امیدوارم اینو بلاک نکنی 😂 برا همین بلاک کردن بهت پیشنهاد نمیدم