2777
2789
برای ۳۵سال باید چند باشه؟من استرسی ام و چتدروزه روزی ۱۰بار دارم فشار مییگیرم از اونم میتونه باشه؟

بلههه

استرس خیلی خیلی موثره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دکترت رو بگو حتما فشارتو چک کنه. اسپرین برات تجویز کرده دکتر؟ ده پایینه،ولی تاکیکاردی داری.حتما برو ...

فشارمو چک کرد دیگه گفت ۱۰ خوبه 

ن اسپرین نداده واس چی ؟

تاکیکاردی چی هس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تیروییدم ۳و۸ دهم دکتر گفت توبارداری باید ۲ باشه دارم دارومیخورم

تاکیکاردیت از تیروییدته پس.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تاکیکاردیت از تیروییدته پس.

همون تپش قلب میگن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

فشارمو چک کرد دیگه گفت ۱۰ خوبه ن اسپرین نداده واس چی ؟تاکیکاردی چی هس

یعنی تپش قلب.

ده عالیه.نگران نباش

اسپرین برای جنین هست.برای پیشگیری از مشکلات قلبی زبونم لال. که کمی باعث افت فشار میشه.گفتم شاید میخوری که فشارت ده هست.

یعنی تپش قلب.ده عالیه.نگران نباشاسپرین برای جنین هست.برای پیشگیری از مشکلات قلبی زبونم لال. که کمی ب ...

اها چرا خب بهم نداده آسپرین؟  لابد نیاز نبوره دیگ  پری روز جای دکتر بودم از اون روز من تپش قلب گرفتم امروز بدتر بود

بنظر شما چیکار کنم استرسم کم شه هی مدام فشار میگیرم

عزیز منم عین توام اتفاقا.توهوای ازاد پیاده روی کن. مدام توخونه و هر جا چند مرحله نفس عمیق بکش.دمنوش ارام بخش بخور