2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیاستول کمی بالاست.کمی

فشاز ۱۰  خوبه ن؟ولی علائمم یکم شبیهه فشار بالاس ضرباتگن قلبم بشدت بالا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شوهر من همیشه فشارش ۱۷.۱۸.۱۹.۱۶ این حدوداس همیشه مقاومه فشارش . یبار ۲۲ بود ب زور بردمش بیمارستان نم ...

وای لوزار هم دیگه جواب نمیده رو بدنشون باید کومکور بخورن

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

فشاز ۱۰ خوبه ن؟ولی علائمم یکم شبیهه فشار بالاس ضرباتگن قلبم بشدت بالا

تیرویید رو چک کن گلم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ده روی چند؟

رفتم بهداشت فقط گفتم چن بود گفت ۱۰ ندیدم من 

باردارم من ضربان قلبم  بالاس  نمیدونم ازچیه امروز مخصوصا انگار الان ک درازم دارم میدوام

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم فشارت بالا نیستفشار بالا علاعم داره حتماوسردرد علاعمش هست

دیاستول بالا،علایم نشون نمیده معمولا.سیستول بالا،نشون میده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تیرویید رو چک کن گلم

تیروییدم ۳و۸ دهم   دکتر گفت توبارداری باید ۲ باشه دارم دارومیخورم 

رفتم بهداشت فقط گفتم چن بود گفت ۱۰ ندیدم من باردارم من ضربان قلبم بالاس نمیدونم ازچیه امروز مخصوصا ...

دکترت رو بگو حتما فشارتو چک کنه. اسپرین برات تجویز کرده دکتر؟ ده پایینه،ولی تاکیکاردی داری.حتما برو دکترت چک ت کنه