2777
2789

اون ادمی که واسش صدمو گذاشتم واسش حتی حاضر بودم جونمو بدم برگشت بهم گفت که من باتو هیچ اینده ایی واسه خود نمیینم و تو اون ادمی نیستی که من بخوام باهاش تشکیل خانواده بدمی و تو یه بچه لوسی که مطمئنم هیچوقت نمیتونی اونی باشی که وقتی 50 سالم شد بهم ارامش بدی تو نمیتونی واسه بچه من مامان خوبی بخوای باشی من فقط صرفا چون دلم واست میسوخت وقتی میدیم وقتی من نیستم چه وضعیتی داری باهات مونده بودم 

بچه ها باورم نمیشه این حرا رو بهم زد واقعا حالم از خودم بهم میخوره واقعا دلم میخواد که کاش من میمردم وی این حرفا رو میشیدم از زبون اون دعوا زیاد کردیم باهم ولی هیچوقت تا حالا همچین حرفایی بهم نزده بود واقعا دلم میخواد بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این واقعیت محض همه تجربش کردن ک هر غروبی طلوعی زیبا داره ‌‏با هر افتادنی سقوط نمیکنین بَعضی وقتــها زمین میخورین تا اوج بگیرین درسته مثل یک لبخند پراز بغض هستین ولی قۅی هستین قوی بمونید هرجور به مسائل نگاه کنید یا به هر شکل ببینیشون همونجور درکشون می‌کنی درپیش داری پس خوب فکرکنید انرژی خوب بگیرین شما قوی هستین واینو مطعنم که روز های بد هم تموم میشن و محکم قدم هاتون بردارین ،بهترین هاهم نصیبت

شوهر نامرد دوستم بعد از ۱۵ سال زندگی و چندتا بچه الان برگشته میگه عاشق دختر داییش شده و گفته میخواد زنش رو حامله کنه که تو دوران حاملگی که زن ضعیف و حساس میشه مجبورش کنه که ازدواج مرده رو بپذیره فک کن این دیگه چه اشغالیه

این واقعیت محض همه تجربش کردن ک هر غروبی طلوعی زیبا داره ‌‏با هر افتادنی سقوط نمیکنین بَعضی وقتــها ...

مرسی ولی دام دیونه میشم  واقعا هیچکس تو زندگیم اندازه این منو کوچیک نکر ده بود انقدر ناراحتم نکرده بود 

خوشبحالم؟دارم میمیرم باورم نمیشه که اینارو گفته

بله خوش شانس بودی که الان واقعیت رو بهت گفت ، یا دوست داشتی یه دنیا جهاز براش میبردی و جوونیت رو پاش میریختی اینم میرفت پیش دوست دخترا و زن صیغه ای هاش میگفت به زنم علاقه ندارم زندگیم رو دوست ندارم ؟؟؟