2777
2789
عنوان

خواستگارم داره تند میره کمک

216 بازدید | 13 پست

میگن فردا بریم بیرون همو ببینیم اگه هردو با قیافه هامون اوکی بودیم شبش بیان خواستگاری رسمی

و هفته‌ی دیگه بله برون و صیغه ی محرمیت(عقد نه ها) به نظرتون خیلی تند نمیرن؟ چیکار کنم که بله برون اینا به تعویق بیوفته اخه من که هنوز پسر رو کامل نمیشناسم ممکنه مامانی باشه و به من اصلا توجه نکنه یا ممکنه خسیس باشه یا ممکنه گشاد باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنداز،رو پدر یا مادرت بگو اونا گفتن چند وقت باید با هم باشیم حداقل یکی دو ماه صبر کن

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

بگو بابات بهشون بگه که بهتره یکم رفت و آمد کنیم تا دختر و پسر همدیگه رو بهتر بشناسند به سدر مورد بله ...

بابام موافق رفت و امد بدون محرمیت نیست کلا هیچ نظر خاصی نداره🥲

پسره هم مذهبیه فکر نکنم قبول کنه...

زندگی ها قدیم تو یه ماه عقد و عروسی بوده ۸۰ درصد هم بدون عشق و با زور بودن و یه عمر ناچار کنار هم بودن به خاطر ترس،آبرو 

این انگار میخواد مثل اون زمان باشه 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم