2777
2789
عنوان

بیاین شغل تو منزل بهم معرفی کنین

564 بازدید | 74 پست

سلام خانما .خسته شدم ازبس دنبال کار مرتبط با رشتم گتم.شهرمون کوچیکه اصلا کار مربوط ب رشتم گیر نمیارم.خسته شدم همش تو خونه وقتم داره الکی هدر میره.نت هم دارم همیشه ولی الکی تو نت وقت تلف میشه .میشه بیاین کارایی ک میشه تو خونه انجام داد و درامدم داشته باشه بهم معرفی کنین.نظر بدین برام مرسییی

تایپ ترجمه اگه بلد باشی

عزیزم ترجمه بلدم .فعلا لب تاپ ندارم برا تایپ ولی😟چطوری باید موضوع تایپ و کار رو بگیرم...این چیزاشو بلد نیستم اصلا تجربه ندارم تو این زمینه ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمم تجربه ی خاصی ندارم ولی دیدم جاهایی که کارهای چاپ و تبلیغات و تکثیر انجام میدن تایپیست لازم دارن میتونی بری پیشنهاد بدی 

توی سایت دیوار میتونی آگهی بدی که سفارش قبول کنی

میتونی برای تبلیغ کارهات تراکت چاپ کنی 

یعنی هیچکس هیچ پیشنهاد دیگه ای نداره😢😢😢

روبالشتی کوسن مبل روتختی این چیزا بدوز.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄