2777
2789
عنوان

بیاین شغل تو منزل بهم معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینترنت.آره مث بیرونیا میشد.کاری نداره سخت نگیرید

فاطمیس جون برات آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم در تمام مراحل زندگیت.

خوشحال میشم دلنوشته من که تو امضام هست رو بخونی و به لایکت مزین کنی.خدا خیرت بده.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
لایکیدمش😍

قربونت.

دلخوشی کوچولوئه برام.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
گلم کدوم صفحه هست میدونی؟!؟

از تو امضای من میشه رفت بالاش هم نوشته صفحه سه.

اگه آشنا هم دارید ک رستوران داره برید بازار تره بار سبزی خورشتی بگیرید پاک کنید بپزید بفروشید بهس.یاااا ترشی و مربای خونگی درست کنیدو بفروشید.من دستم ب ترشی و مربا نیس اصلا.اما چند وقت پیش یه خانومی رو نشوت داد ک از این راه درامد داشت.الان یکی از دوستام واسه یه مدرسه فلافل درست میکنه میبره.ماهی ۳۰۰ تومن درمیاره

اگه آشنا هم دارید ک رستوران داره برید بازار تره بار سبزی خورشتی بگیرید پاک کنید بپزید بفروشید بهس.یا ...

اهان .خوبه .ولی خیلی دردسر داره سبزی و اینا😅من میخوام ساده باشه ولی جالب و درامدم داشته باشه خوبه.فلافل هم خوب بوده ب نظرم چون هدفش مشخصه برای کجا داره درست میکنه .هم فلافل زیاد دردسر نداره مثله سبزی.