سلام خانما .خسته شدم ازبس دنبال کار مرتبط با رشتم گتم.شهرمون کوچیکه اصلا کار مربوط ب رشتم گیر نمیارم.خسته شدم همش تو خونه وقتم داره الکی هدر میره.نت هم دارم همیشه ولی الکی تو نت وقت تلف میشه .میشه بیاین کارایی ک میشه تو خونه انجام داد و درامدم داشته باشه بهم معرفی کنین.نظر بدین برام مرسییی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه آشنا هم دارید ک رستوران داره برید بازار تره بار سبزی خورشتی بگیرید پاک کنید بپزید بفروشید بهس.یاااا ترشی و مربای خونگی درست کنیدو بفروشید.من دستم ب ترشی و مربا نیس اصلا.اما چند وقت پیش یه خانومی رو نشوت داد ک از این راه درامد داشت.الان یکی از دوستام واسه یه مدرسه فلافل درست میکنه میبره.ماهی ۳۰۰ تومن درمیاره
اگه آشنا هم دارید ک رستوران داره برید بازار تره بار سبزی خورشتی بگیرید پاک کنید بپزید بفروشید بهس.یا ...
اهان .خوبه .ولی خیلی دردسر داره سبزی و اینا😅من میخوام ساده باشه ولی جالب و درامدم داشته باشه خوبه.فلافل هم خوب بوده ب نظرم چون هدفش مشخصه برای کجا داره درست میکنه .هم فلافل زیاد دردسر نداره مثله سبزی.