2777
2789

دو روز باهام خوبه

ده روز بده

دو روز میگه میخوامت 

ده روز میگه دوست دختر دارم

غرورم شکونده

هیچی کم ندارم بخدا هیچی

قیافه قد هیکل وضع مالی دختر سالمیم تحصیل کرده ام

قد۵سال خسته ام ازش

امشب برای اولین بار حتی شمارشم پاک کردم‌ 

توروخدا یه جمله انگیزشی چیزی بگین

از بلاک در نیارم 

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

من ام تو شرایط تو هم بلاک اش کردم سه ماه هست در نیار گذشت زمان درد ات رو اروم میکنه و حس ات کمتر میشه من خیلی فرصت دادم ولی اون ادم بی ارزشی بود و ارزش من رو هیچوقت ندوست چرا خودم رو کوچیک کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ام تو شرایط تو هم بلاک اش کردم سه ماه هست در نیار گذشت زمان درد ات رو اروم میکنه و حس ات کمتر میش ...

دقیقا منم بارها کنارش گذاشتم میاد سمتم تا محل میدم میره خسته شدم بخدا ارزشم بالاس حتی میگه هیس دوستام نفهمن بهت پیام میدم

خودت یه بار متنت رو‌بخون و می بینی که خریته از بلاک درش بیاری

دقیقا خریته ولی راحت با دوتا منت گولش میخوردم دیگه خسته شدم بلاک کردم

وای دقیقا خاک تو سرم

الان داره قربون صدقه اون دختره میره 😍با اینکه دختره از تو پایین تره ها ولی چون غرور داره شخصیت داره پسره اونو میخاد.تورومیخاد برای کرم ریختن و اذیت وازار .تویی که لیاقتت اینه یه پسرهمیشه عاشقانه هواتو داشته باشه دل بستی به یه لاشیبیی

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
الان داره قربون صدقه اون دختره میره 😍با اینکه دختره از تو پایین تره ها ولی چون غرور داره شخصیت داره ...

اره بقران دقیقا 

انقدر دخترای دورش دودی و رو دراگن نه تحصیلاتی نه چیزی بخدا هیچی اصلا قدرمو ندونست بزار بره با همونا

دقیقا منم بارها کنارش گذاشتم میاد سمتم تا محل میدم میره خسته شدم بخدا ارزشم بالاس حتی میگه هیس دوستا ...

تو آب نمکی ، خیاشم از بابتت راحته می‌دونه هر کار کنه و هر چقدر هم بره باز با دو‌کلمه خر میشی و آغوشتو براش باز میکنی در واقع این خودتی که برا خودت ارزشی قایل نیستی چرا اون ارزش قایل باشه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.