2777
2789

تاحالا داشتید

در حدی که کاورش برای مهمونی و عروسی هم خوب باشه

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

ضدافتاب سیسپرسا و لافارر کاور نسبتا خوبی دارن 

البته چند تا مورد دیگه هم هستن که کاور بالایی دارن ولی چون نقص های دیگه ای دارن پس پیشنهادتون نمیکنم .

ضدافتاب ایزدین رنگی و ضدآفتاب بیوتی اف جوسان هم خوبن و طبیعی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضدافتاب سیسپرسا و لافارر کاور نسبتا خوبی دارن البته چند تا مورد دیگه هم هستن که کاور بالایی دارن ولی ...

ممنونم🌸

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

ضدافتاب سیسپرسا و لافارر کاور نسبتا خوبی دارن البته چند تا مورد دیگه هم هستن که کاور بالایی دارن ولی ...

واقعا سبسپرسا کاورش خوبه ؟من چند وقت هست می‌خوام بخرم ولی دودل هستم پوستم‌سبزه هست

واقعا سبسپرسا کاورش خوبه ؟من چند وقت هست می‌خوام بخرم ولی دودل هستم پوستم‌سبزه هست

به عنوان ضدافتاب کاور قابل قبولی داره .

ولی کلا هیچ ضدآفتاب مثل کرم پودر فول کاور نمیشه .

رنگ پوست رو اصلاح میکنه میتونید ضدآفتاب بزنید و فقط روی لک یا جوش های صورت از کانسیلر استفاده کنید که کاملا کاور بشه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عزیزم میشه یه آبرسان خوب قیمت مناسب هم معرفی کنی که جوش هم ایجاد نکنه

ابرسان راکوتن _ برایت مکس _ رویوال عالی هستن 

نواکنه هم نسبتا خوبه و قیمت مناسبه اگه پوستتون حساس نیست عالیه