2777
2789
عنوان

فامیل پولدار

65 بازدید | 3 پست

دایی مامانم حدود ۱۰ سال اینا از دنیا رفته و پسرش الان شهردار یه منطقه ای خارج از کشوره. خلاصه که خیلی اوضاعشون خوبه. رابطشون هم با ما خیلی خوبه یا حداقل اینجوری به نظر میرسه.

و خب بخاطر اینکه خارج از کشور بودن ما همو ندیده بودیم تا ۶ ماه پیش و خب بعد دو سه روز به مامانم گفت من همیشه دوست داشتم از نزدیک خودت و دخترتو ببینم و اصلا تصورم یه چیز دیگه بود. با خودم گفتم شاید محل نذارین و اینا... اما خیلی مهربونین.

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

خب راستش ما به خاطر از دست دادن یکی از اعضای خانوادمون اوضاع درستی نداریم چه از نظر مالی چه روانی. و من حرفشونو اینجوری فهمیدم که خیلی ساده اید حتی شاید عقب مونده:(

همه اینا به کنار من نتونستم درسمو ادامه بدم چون از نظر مالی خیلی تو وضعیت بدیم. حالا بنظرم رسیده که ازش کمک بخوام و بهش بگم تو که موقعیت بدتر از منو داشتی و موفق شدی بهم بگو چیکار کنم از این وضعیت دربیام.

بنظرتون بده اینو بگم؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله، غرورتون را حفظ کنید و درخواست کمک نکنید.

منظورم اصلا پول نیستا فقط یه راه حلی چیزی🫠