karoooo مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2103 عنوان کراشم😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 17 پست سلامعاشق کسی شدم ک قبلا یکی رو دوست داشته عاشقش بوده بهم نرسیدن از اون قضیه ۱۰ ساله ک میگذره هنو ب فکرشهخیلی داغونم 1403/12/15 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadi____iii عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2706 دارم میسوزم آبجی اونم الان 5 6 سال از بهمزدگی نامزدیش گذشتهولی 9 سال نامزد بودهباهاش نهاون کانون فراموشکنه نه ما میتونیم اونو فراموش کنیم من 4 سال بیشتره دوسش دارم
karoooo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2103 ایشالا دست سرنوشت بهترین رو برات رقم بزنه قلبم درد میگیره یدونه پراپرانول ۲۰ خوردم آروم نشدم یکی دیگه بخورم بنظرت
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9452 قلبم درد میگیره یدونه پراپرانول ۲۰ خوردم آروم نشدم یکی دیگه بخورم بنظرت نه عزیزم عوارض داره ، این چیزا بازی روح و روانه دواش قرص و دارو نیست باید ذهنت آروم بگیره کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻