2789
عنوان

سیگار

90 بازدید | 4 پست

خواهش میکنم قضاوت نکنید

ببخشید خودتون یا اطرافیان و نزدیکان و دوستان 

کسی رو میشناسید سیگاری باشه و باردار شده باشه 

چی کار کرده ؟ چه طوری ترک کرده ؟

کسی بوده ترک نکنه ؟

و خدایی که به شدت کافیست 

عزیزم من کسیو میشناسم شیشه مصرف میکرد و باردار شد.دختر سالم و خوشکل و خوش قدو بالا..اگرتونستی کنار ب ...

سلام عزیزم مرسی ازت

نتونستم هنوز ترکش کنم

قلیون میکشم که سیگار کمتر بکشم ولی هنوز کامل ترک نکردم 

و خدایی که به شدت کافیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من کسیو میشناسم شیشه مصرف میکرد و باردار شد.دختر سالم و خوشکل و خوش قدو بالا..اگرتونستی کنار ب ...

من یه تاپیک دیگه دیدم گفتید با پسرتون رفیق هستید 

دختر من هم سیزده سالشه 

و میگه می‌خوام سیگار و قلیون بکشم 

و خدایی که به شدت کافیست 

من یه تاپیک دیگه دیدم گفتید با پسرتون رفیق هستید دختر من هم سیزده سالشه و میگه می‌خوام سیگار و قلیون ...

سیگار خوب نیس چون ترکش بینهایت سخته...من یبار پسرمو دیدم بشدت ب عموش وابسته شده...چهارده سالش بود..بعد فهمیدم ب بهانه خوابیدن خونه مادربزرگش با عموش یکی دوبار رفته بود کافه...ب من گفت گفتم دیگه حق نداری بری .خودم میبرمت...ازونروز باهاش قلیون کشیدم...الان دوره جوری هست ک با دخترت نباشی ی رفیق از خدا بیخبر از راه به درش میکنه...یروز دوتایی برین کافه..ی قلیون سفارش بده..ولی بگو اصلا دلم نمیخواد با غریبه این چیزارو امتحان کنی...شاید خیلیا بگن اشتباست.اما مثلا پسر من ک ذاتا قلیون دوست داشت بالاخره میتونست یواشکی بره کافه...من ترجیح میدم من رفیقش باشم نه خدای نکرده ی جوون ک هزارتا کاردیگه هم پسرم کنارش انجام بده