عزیزم من کسیو میشناسم شیشه مصرف میکرد و باردار شد.دختر سالم و خوشکل و خوش قدو بالا..اگرتونستی کنار بزار نتونستی کمش کن...ولی اعصاب و روانتو سر این موضوع بهم نریز
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من یه تاپیک دیگه دیدم گفتید با پسرتون رفیق هستید دختر من هم سیزده سالشه و میگه میخوام سیگار و قلیون ...
سیگار خوب نیس چون ترکش بینهایت سخته...من یبار پسرمو دیدم بشدت ب عموش وابسته شده...چهارده سالش بود..بعد فهمیدم ب بهانه خوابیدن خونه مادربزرگش با عموش یکی دوبار رفته بود کافه...ب من گفت گفتم دیگه حق نداری بری .خودم میبرمت...ازونروز باهاش قلیون کشیدم...الان دوره جوری هست ک با دخترت نباشی ی رفیق از خدا بیخبر از راه به درش میکنه...یروز دوتایی برین کافه..ی قلیون سفارش بده..ولی بگو اصلا دلم نمیخواد با غریبه این چیزارو امتحان کنی...شاید خیلیا بگن اشتباست.اما مثلا پسر من ک ذاتا قلیون دوست داشت بالاخره میتونست یواشکی بره کافه...من ترجیح میدم من رفیقش باشم نه خدای نکرده ی جوون ک هزارتا کاردیگه هم پسرم کنارش انجام بده