2777
2789

حدیث داریم که پیامبر فرمودند خدا زیباست و زیبایی و پاکیزگی رو دوست داره

بعد نوشته بود منظور از زیبایی هم باطنیه هم ظاهری

و اینکه مگه نمیگن خدا عادله، پس چرا به همه زیبایی ظاهر نداده؟

میدونم الان یه سریا میگن همه به نوعی زیباهستن و از این حرفا

ولی واقعیت اینه اکثریت زیبایی رو در حد چهره خیلی معمولی داریم اما بعضی ها زیباییشون جوریه خیلی به چشم میاد حتی تو نگاه اول، جوری که هیچکس نمیگه مثلا چهره فلانی از نظر من خوشگل نیست

خب همه خانوما دوس دارن خوشگل باشن. چرا یه سریامون انقد قیافمون معمولیه🙃

پی نوشت: امشب عکس چند تا خوشگلو دیدم واقعا به چهره شون غبطه خوردم واسه همین تاپیک زدم😁

چرا خدا به سری هارو فقیر و یه سری هارو غنی افرید؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینو درک نکردم

به دنبال چهره ی زیبا توجهات بیشتری به آدم میشه و خیلی خوبیای دیگه

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

هرکس در نوع خودش زیباست الان دیگ همه فیکن میرن هزار تا عمل میکنن من ک حالم بهم میخوره. توام خوشگلی قطعا چون من دوست زیاد دارم خودشن ب خودشون میگن زشت درحالیکه خیلی زیبان

چرا خدا به سری هارو فقیر و یه سری هارو غنی افرید؟

اخه میدونی پول و ثروت و زیبایی باطن رو شاید بشه با اول کمک خدا و دوم اراده خود ادم به دست اورد

ولی زیبایی ظاهر اگه نباشه از اول به دست نمیاد حتی با ژل و عمل که اونجوری مصنوعی میشن بیشتر

نمی‌دونم از خودش بپرس

باز خوبه شما معمولی‌ای، اونی که زیر متوسطه چی کار کنه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

عزیزم به ذات هم نگاه کرده!. شاید اگه فلانی خوشگل بود کارایی میکرد که نباید. یا یجور دیگه اصلا مغرور ...

حالا دلیل نمیشه خدا به هرکی زیبایی داده ذاتش بد باشه

من فقط در مورد زیبایی ظاهر صحبت کردم