2777
2789
عنوان

مرد کاریزماتیک

1006 بازدید | 26 پست

تو محل کارش همه زنا و دخترا جذب این آقا میشن 

از متاهل گرفته تا مجرد کراش میزنن روش 

طرف خیلی اندام خوش فرم و ورزشکاری کاری هم نداره مثلا ک بگم 

چاقه اما هیکل و تقریبا بلند 

خوش اخلاقه 

یخورده چهرش جذابه 

.متاهل هم هست تازه ولی مثلا ۳۱ سالشه

اما برام عجیبه ک وقتی می‌خوان برن تو دفترش با آرایش و بزک و دوزک میرن و تیپ میزنن

بعد جالبه این زنا یا دخترا خیلی هم سنگینن خراب نیستن ک بگم اتفاقا خیلی با حد و مرزن

ولی واسه این شل میشن 

ودف ؟؟؟

آها یادم رفت آقاهه آدم به روزیه ولی تو فضای مجازی همش استوری مذهبی و نوحه و قراعتی. اینا می‌زاره یسره

بنظر شما مهره مار داره ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسر منم همه کراش دارن روش ولی همسرم‌فوق العاده خشکه باهاشون جوری ک بهش گفته بودن جناب ... چقد گوشت تلخی وای ب حال زنت همسرمم گفته بود ن واسه همسرم چیزی کم نمیزارم ینی واسه شماها اینطورم درضمن همسر منم چاقه😂😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

خخخ تو خونه چطوریه رفتارش

😂😂عاااالی شوخی میکنه میخنده 

ببین حتی زنایی ک میزن کارشونو انجام بده همسرم اونام کراش میزنن بعد اونروز میگفت خداشاهده دوتا زن اومدن میگف هی عشوه میومد برام میگف دیدم داره هرز میزنه پروندشو دادم همکارم گفتم ب زنه بفرمایید اونجا براتون انجام میدن میگه بزگشته صداشو نازک میکنه چراااا خودت انجام ندادی مگه چیههه من دوس دارم تو انچام بدی میگف دیگه حتی جوابشو ندادم 😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

همسر شما گلی از گل های بهشته😂👌

فداااتم اره بخدا خداروشکر مرد سالمیه میگه همیشه برام ی دونه ای 

ما ۱۴ سالم دوست بودیم تازه😂