2777
2789

هر جایی خوب و بد داره 

من از خانمهاشون شنیدم خیلی کدبانو و باسلیقه هستند 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم همدانیم اینو بگم که نظرم اینه در کل یه کم خونسردن مخصوصاً فارسای همدان.

خونسرد بودن بد نیستا منظور اینه رفت و آمدمون سر برنامه و دقیقه این جور نیست هر روز و هر شب فامیلامون رو ول نکنیم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

همسایه دوستم اینا همدانی بودن خیلی خانواده خوبی بودن

یه دوستم داشتم همدانی بود همیشه محبت داشت بهم میگفت بیا همدان پیشمون 

همه جا خوب و بد هست 

ببین مشکل ادما به شهر و فرهنگشون نیست مشکل ادما تو کل کره زمین اختلالات روانیشون هست که کار دست ادم میده تو ازدواج

بستگی داره 

ترک همدان ؟

لر همدان ؟

یا فارس همدان 

اصلیت همدانیا شهری هاشون بومی های اصیلش فارسن و خب فوق العادن 

اما راجب ترک و لرش خیلی نمیتونم نظر بدم چون واقعا به مرور شهر نشین همدان شدن و خیلی خلقیاتشون مثل خود همدانیا نیس و خوب و بد دارن 

من شنیدم خیلی آدمای بدجنسی هستن نسبت به عروس

دقیقا درست شنیدی من چندجا باهاشون برخورد داشتم در چند جای مختلف اصلا مردم خوبی نیستن 

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

خود شهر همدان بیشتر عروس غریبه میگیرن 

اما خب شهرای اطرافش مخصوصا شهرایی که نزدیک لرستان دیگه ادمای اصیل اون شهر به ندرت هستن همه اکثر مهاجرت کردن به شهرای بزرگ و متاسفانه اسم اون شهرم خراب کردن درواقع لر هم نیستن لک محسوب میشن اما خودشون لر خطاب میکنن

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

دقیقا درست شنیدی من چندجا باهاشون برخورد داشتم در چند جای مختلف اصلا مردم خوبی نیستن

منم شنیدم عروس خیلی اذیت میکنن شاید به غریبه ها بدی نکنند ولی با عروس خیلی بد میکنن البته همه شون نه شاید بعضیاشون استثنا باشند با عروس خوب باشن

اون بستگی به فرهنگ و شخصیت داره 

من الان عروس جنوبی هام هزار بار سفر رفتم اونجا مردم عالی ولی مادرشوهر بدجنس و اذیت کار و حسود جالبه حتی خواهرها و مادر و خاله های خودش این مدلی نیستند ذات خودش خرابه

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

خودت کجایی هستی؟@