2777
2789

لطفا از محصولات بهداشتی لدورا به هیچ عنوان استفاده نکنین 

یه خانمی اومد کلی تبلیغ کرد که خیلی خوبه و فلان دیگه ولکن نبود

ازش خرید کردم پوستمو گندددددد زد توش خدا ازش نگذره انقدر پوستم خوب بود و بدون جوش حالا پر از جوش شده 

لطفا لطفا لطفا پولتونو هدر ندین برای این محصولات بی ارزش حالا غیر از اینکه خسارت مالی بهتون وارد میشه خسارت جانی هم می‌خورید

تراست لدورا کلا محصولات حرمی اشغالن 

اگه گارد نگیرید 🌝

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای لدورا خیلی چرتهههه

این همه هم الکی تبلیغشو میکنن

دوستان اگه پوستتون براتون مهمه اصلا سمتش نرید

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

بله دقیقا بدارین محصولاته آرایشیهیه نفر اینقدر تبلیغ کرد و به زور میخواس بهم بفروشه ولی من هرکاری کر ...

کلا همیشه اینو بدون که توی هر چیزی فرقی ندارع وقتی دیدی توش اسرار هست‌ و زور بدون اون چیز اشغاله

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

به خاطره پول پوست منو خراب کردن😞

وای یه جوری هم میکنن تو پاچه ی ادم نمیدونی از کجا خوردی

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

برای پوست نمیدونم

ولی ماسک موشو من دو سه سال میزنم خیلی خوبه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خوب جایی نگفتی اینجا ویزیتوراش زیادن

خب اخه واقعیته

این طوری چند نفر اگاه میشن نمیوفتن تو تله

تراست لدورا کلا محصولات حرمی اشغالن اگه گارد نگیرید 🌝

تراست هم خوب نیست؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)