2777
2789
عنوان

بچه ها داشتیم میرفتیم کربلا یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 2763 بازدید | 135 پست

یکی دیگ هم جور کن ک معذب بودنتون کم تر شه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته زن و شوهر ی خانم دیگه تو ماشین بریم خب من راحتم ی چایی نمیتونم تعارف شوهرم بکنم

عذر میخوام 

حالا گیرم تنها 

مگه میخواین چیکار کنین دوتایی تو ماشین؟ 

یه بنده خدا رو هم از سفر انداختین

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اصلا درک نمیکنم شما و امثال شما رو سفر کربلا رو بخاطر مسائلی بی اهمیت کنسل میکنین؟مگه به همسرتون اعت ...

شما تو ماشین شخصیتون 

ی خانم دیگه میذارید بیاد 

حالا ی دوست دو ساله باشه 

برا من مهمه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خودمونیما فکر کنین اصلا سفر به هرجای دیگس دوتایی زن و شوهری سفر میرفتین حاضر بودین یه دختر مجردم با ...

اگه مجبور بودم آره. اخه اینا آدمای دیگه با ماشینای دیگه ام باهاشونن.  قرار نیست دختره همه جا بچسبه بهشون. منظورم بیرون از ماشینه.

اگه قرار بود فقط دونفری سفر بریم آره حوصله ی مزاحم نداشتم

ولمون کن 

همینا که واست فتوا میدن نمیتونن تحمل کنن خواهرشوهرشون حتی باهاشون بیاد سفر سر اینکه مادرشوهرشون باها ...

دقیقا .مادرشوهر بی کس وکار وتنهاست میگن راحت نیستیم آلان همه انسان دوست شدند 

عذر میخوام حالا گیرم تنها مگه میخواین چیکار کنین دوتایی تو ماشین؟ یه بنده خدا رو هم از سفر انداختین

عزیز 

اونجا ی خانواده هست با بچه هاش 

من و شوهرم بقیه پسر مجرد 

این خانم الان با کی میره این ور اون ور 

با کی میره تو هتل نجف 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
شما تو ماشین شخصیتون ی خانم دیگه میذارید بیاد حالا ی دوست دو ساله باشه برا من مهمه

بله میذارم 

همسرم چند تا کارمند خانم دارن 

منم برم پیششون 

پس بگم خلوت میخوام بکنم 

همه بیرون؟ 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اره اسی حق داری ولی خب چرا خودتو از مسافرت انداختی

خب چ کار کنم 

چی بگم 

دلش میشکنه بگم با شما راحت نیستم بدتر که

اگه مجبور بودم آره. اخه اینا آدمای دیگه با ماشینای دیگه ام باهاشونن. قرار نیست دختره همه جا بچسبه ب ...

اسی حق داره نخواد یه دختر مجرد باهاشون بیاد سفر ، حق داره فقط همین.

شما اگه موقعیتش پیش اومد برو 

.

یکی دیگ هم جور کن ک معذب بودنتون کم تر شه

مجبودیم ی پسر دیگه بگیم بیاد

عزیز اونجا ی خانواده هست با بچه هاش من و شوهرم بقیه پسر مجرد این خانم الان با کی میره این ور اون ور ...

دیگه خودشون میدونن 

شما کلا نسبت به این ماجرا گارد دارین 

میخواین این خانم نیاد 

شما دارین دل میشکونین 

سواحل آریزونا که نیست 

کربلاس 

برای زیارت میرن همه 

نه خوش گذرونی با شوهر مردم 

والا ما دیروز نیسان باهام بود یه خانم مطلقه که میشناسمش بهم گفت یه باری برام میارین...

دیگه منو اون خانم دوتایی جلو نیسان نشستیم شوهرمم راننده رفتیم اون بارو اوردیم.

هرچند به شوهرمم اعتماد ندارم سابقه خیانت داشته. ولی تو دلم گفتم به درک 

ولمون کن