2777
2789
عنوان

بچه ها داشتیم میرفتیم کربلا یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 2763 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیئتتون فقط شما سه نفرین؟!

نه ی خانواده دیگه بچه دارن تو ماشین دیگه 

و ما و ۵ تا پسر جوون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خودمونیما فکر کنین اصلا سفر به هرجای دیگس دوتایی زن و شوهری سفر میرفتین حاضر بودین یه دختر مجردم با ...

واقعا منم همین میگم 

قربون امام حسین بشم 

شاید همه چی ب امام حسین ربط میدین

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
سفر کربلا میری دلت رو صاف کن

گل گفتی👌

خانواده مادریم چندسال پیش دله یه پیرزن بیگناه رو شکستن .....بعد اون پیرزن فوت شد

صبحی که قرار بود راه بفیتیم و بعدش بریم کربلا، یه خوابی دیدم که به نظرخودم مفهومش این بود بخاطر دله شکسته ی اون پیرزن و حق الناسی که به گردنمون هست؛کربلامون قبول نشد 

واقعا هم همین طور شداااا....من تو کربلا نتونستم از ته قلبم زیارت کنم انگار یه حائلی بین منو حرم معصومین بود ..انگار خواب بودم .....

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

عزیزم از اول بی تعارف به مسئول هیئت بگو ما نمیتونیم مسیر طولانی مسئولیت کسی رو برعهده بگیریم راه و جاده است و اونم جاده های عراق که افتضاحه ،همسرم عذرخواهی کرده گفته نمیتونیم شرمنده واقعا مسئولیت سنگینیه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

اصلا درک نمیکنم شما و امثال شما رو 

سفر کربلا رو بخاطر مسائلی بی اهمیت کنسل میکنین؟

مگه به همسرتون اعتماد ندارین 

البته باید طلبیده بشین 

همونه که کنسل شده شاید 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

پسرم شاید دیدگاهم با شما فرق کنه خب یه نفر دیگه رو بیارین تو ماشین خودتون اونو بفرستین جای دیگع

ببخشید 

خب اینکه بدتر دلش میشکنه

نه ی خانواده دیگه بچه دارن تو ماشین دیگه و ما و ۵ تا پسر جوون

با اتوبوسین؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
واقعا منم همین میگم قربون امام حسین بشم شاید همه چی ب امام حسین ربط میدین

همینا که واست فتوا میدن نمیتونن تحمل کنن خواهرشوهرشون حتی باهاشون بیاد سفر سر اینکه مادرشوهرشون باهاشون میاد سفر ناراحت و دلخورن اهمیت نده قفل کن اسی بگو دونفریم راحت نیستیم

.

اصلا درک نمیکنم شما و امثال شما رو سفر کربلا رو بخاطر مسائلی بی اهمیت کنسل میکنین؟مگه به همسرتون اعت ...

درسته 

زن و شوهر ی خانم دیگه تو ماشین بریم 

خب من راحتم 

ی چایی نمیتونم تعارف شوهرم بکنم

همینا که واست فتوا میدن نمیتونن تحمل کنن خواهرشوهرشون حتی باهاشون بیاد سفر سر اینکه مادرشوهرشون باها ...

چی بگم...

همینا ی خانم سر راه شوهرشون باشه نمیتونن تحمل کنن