2777
2789
عنوان

بچه ها داشتیم میرفتیم کربلا یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 2763 بازدید | 135 پست
مجبودیم ی پسر دیگه بگیم بیاد

ی پسر مجرد جور کن شاید بختشون باز شد😂😂

خوشم میاد میخوای بگی پسر بیاد که خطر و دفع کنیا 😆

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا آخر کار که برنامه ریزی هاشون را کردن بگو مام میام

خب این بدتر ناراحت میشه 

دلش نمیشکنه نمیگه من و رد کردن رفتن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خوب الان ما چیکار کنیم؟کار خودتو کردی

من فقط گفتم ممکنه نیاییم 

من واقعا ممکنه کنسل کنم .

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خوب تا دیگران در حال تاخت و تاز به اسی بنده خدا هستن یه سوال بپرسم از اسیاسی شما و همسرت دارید با ما ...

اره گلم ما ی ماشین شاسی بلند داریم 

که جا داره 

پسرای مجرد خودشون ماشین دارن 

اون خانواده هم ماشین دارن .

اون دختره مجبوره بیاد باما

خوب تا دیگران در حال تاخت و تاز به اسی بنده خدا هستن یه سوال بپرسم از اسیاسی شما و همسرت دارید با ما ...

اینا خودشون تحمل ندارن ی خانم ب شوهرشون نگاه کنه

چرا بهش خرده میگیرید خوب به نظرم حق داره از شوهرش هم مطمعن باشه آدم با غریبه  راحت نیست بالاخره زن و شوهر هستن می‌خوان راحت باشند چیزی بگن چیزی بخورن با هم 

اگه خانوادگی بود چیزی 

آخه بین یه زن و شوهر چرا باید بیاد 

درضمن دورازجون اگه تصادف کنن چیزی بشه اون خانم میتونه خودش یا اولیاش شاکی از راننده بشه شکایت کنه دبه خسارت بگیره مگه الکی هست یکی رو ببری مسیولیت داره 

خیلی رک به مسیول بگو میام سفر ولی کسی تو ماشین نمیتونم ببرم 

من فقط گفتم ممکنه نیاییم من واقعا ممکنه کنسل کنم .

اره کنسل کن که دل اون نشکنه و دروغ هم نگفته باشی

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

والا ما خودمون مردا رو پرو میکنیم منم انقدر اینجوری کردم شوهرم باخودش گفت حتما من خیلی خفنم که زنم م ...

نه گلم بحث عاشقی نیست .

بحث ادم راحت نیست 

اون سفر این دختر با کی میخواد باشه 

من و شهرم میخوایم باهم باشیم 

من راحت نیستم 

اتفاقا شوهرم تو محیط کارش ی عالمه خانم سرکار داره