2777
2789
عزیزم نماز جعفر طیار با یک بار خوندن جاحت نمیده منم هی این مدلی میخوندم تا اینکه یه خانمی بهم گفت یا ...

ممنونم

حاجت روا باشید

خدایا " سرنوشتم را خیر بنویس، که آنچه تو دیر میخواهی زود نخواهم و آنچه تو زود میخواهی دیر نخواهم
چه عالی ایول

اخه عزیزم دعا شاید برای ایشون روز 7 نتیجه داده چون ایشون دنبال ی دتر خوب برای برادرش بوده و خاستگاری میگشته و زود پیدا شده ممکن برا شما طول بکشه من خودم میدونم که مشکلاتی که برای ازذواج دارم بر حسب حاجت روایی و معجزه حداقل 7 ماه زمان نیازه و نباید بگم وای کو پس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🌹از حضرت علی (ع) روایت شده است:

که حضرت نمازی را برای کسانی که قصد ازدواج دارند و میخواهند همسر خوبی اختیار کنند بیان فرمودند :

👌دو رکعت نماز که در هر رکعت بعد از سوره حمد سوره مبارکه یاسین خوانده شود و بعد از نماز 100 مرتبه بگوید ((الحمدلله)) و سپس بگوید

اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَةً صَالِحَةً وَدُوداً وَلُوداً شَکُوراً قَنُوعاً غَیُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ وَ إِنْ

أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَى أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا

حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ

قَسَمِی وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا اَسئله

و لا اَجدُ اِلّا مامنَنتَ وَاَعطَیت

🕊سپس حضرت فرمود: هرکس این عمل را انجام دهد هر آنچه از خدا خواسته به او داده خواهد شد. 

این نماز از مجربات است و  مرحوم محدث نوری (ره)  می فرمایند: این نماز را به چند نفر سفارش کردم بعد از انجام آن از ازدواج خویش راضی بودند.👌

خدایا من به هرخیری ازجانب تو محتاجم . . .
ممنونم حاجت روا باشید

قربونت موفق باشی ولی یه نصیحت خواهرانه من برای ازدواج سالهاس ب هر دری زدم از انواع دعای معراج یا طه یا احزاب و عاشورا و ...... هرچی که فکرشو بکنی پیش صدتا دعا نویس رفتم از  بهتریناشون که معجزه میکردن و اینا تو همه اینها فقط 2 چیز فهمیدم یکی نماز اول وقت خودن و دومی داشتن صبر  اینقدر من عجول بودم و اصن نمازامو درست نمیخوندم حالا تازه میفهمم اشتباه میکردم 

عزیزم نماز جعفر طیار با یک بار خوندن جاحت نمیده منم هی این مدلی میخوندم تا اینکه یه خانمی بهم گفت یا ...

مژگان جون یعنی عادت باشی نمیشه خوند ؟

خدایا " سرنوشتم را خیر بنویس، که آنچه تو دیر میخواهی زود نخواهم و آنچه تو زود میخواهی دیر نخواهم
مژگان جون یعنی عادت باشی نمیشه خوند ؟

نه عزیزم تو عادتی که کلا هیچ نمازی نمیشه خوند باید صبر  کنی دوباره بعد پاک شدنت بخونی ببین مثلا از فردا میخونی 23 دی هست تو فرضا 1 بهمن پری میشی نمیخونی و بعد اون دوباره میخونی بشمار دقیقا 40 بشهخ نه کم نه بیشتر