2777
2789
عنوان

اقدامیا

130 بازدید | 21 پست

اقدامی بودم بعداز ده روز تاخیر با بیبی چک هاله دار ک احتمالا بخاطر تبخیر ادرار بود پریود شدم 

تنبلی خفیفم دارم از این ماه فقط میخوام اصلاح سبک کنم ک بیخیال باشم بنظرتون الان ک پریودم پی بخورم بهتر باشه برام؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا باهم شروع کنیم

من چیپس و پفک و شکلات و نوشابه و نظیر این کامل حذف میکنم شکرم کمتر و فعالیت بدنی شروع میکنم با ورزش زومبا شروع میکنم و میخوام حسابی گرمی بخورم از حلوای ۴۰ گیاه گرفته تا دمنوش هاب مختلف

من چیپس و پفک و شکلات و نوشابه و نظیر این کامل حذف میکنم شکرم کمتر و فعالیت بدنی شروع میکنم با ورزش ...

وزنت چقده؟

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
باشه منم حذف میکنم حلوا خوردم یکم

یه قانون رزیمی هس ۸۰ ۲۰ یعنی ۸۰ درصد رعایت کنی ۲۰ درصدم ازاد باشی من حیلی دوس دارم کیک و شبرینی و حلوا درست کنم برا همین میخورم اما کم 

شما معجون دوسین شنیدین؟سیاهدونه عسل؟تو پریودی هم میشه بخوری؟

یه قانون رزیمی هس ۸۰ ۲۰ یعنی ۸۰ درصد رعایت کنی ۲۰ درصدم ازاد باشی من حیلی دوس دارم کیک و شبرینی و حل ...

ببین من هرچی بگی خوردم از این طب سنتی عطاری صدجا دیگمم زد خراب کرد هورمونام قاطی کرد همه الان همه رو حذف کردم بنظرم فقط رژیم و ورزش داروگیاهی و رازیانه و اینا یجا رو خوب کنه صدجارو خراب میکنه