2777
2789
عنوان

دخترم اصلا مشق نمی نویسه عصبی شدم

188 بازدید | 27 پست

دخترم هوشش خوبه ولی اصلا علاقه به درس خوندن نداره به زور یه صفحه مشق می‌نویسه چه فایده هوش داره علاقه نداره یعنی آینده درست میشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دراینده میره رشته ریاضی فیزیک

پسر منم متنفر از خوندن و نوشتن ولی هوشش عالیه ممتازه همیشه.بعضی از بچه ها از فکرشون بهتره میبرن ب مشق سیاه کردن نیست منم خونمو تو شیشه کرد تا دیدم عههه این بچه سیستمش فرق داره ولی خب من قلقش نفهمیدم ک چطور مشق بنویسه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اول

خیلی کوچولوعه. تازه داره راه ميفته درست میشه 

فقطططط لطفا از تنبیه بدنی استفاده نکن 😁

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

پسر کنم اوله،همین جوره...باور کن من از عصر میشینم پاش تا شاید ساعت ۱۹ نهایت ۱۲ شب تموم بشه،،،برا چندتا صفحه مرور درس قبلیش و یکی درصفحه مشق

خودشو میکشه و نق میزنه تا بخواد بنویسه

جگرم خونه،از همه کارام افتادم...برعکس دخترم ک مدرسه نمیره،جواب همه سوالاشو میده اونم دیگه ب مغزش فشار نمیاره،یعنی لقمه اماده

همشون همینن مال من که پنجمی شده بازم بی علاقست

یه راهکار دارم خوبه

اشتراک فیلیمو مدرسه بگیر خیلی جذابه براشون با اون همه درسا میخونه حتی جلو جلو

چند روزه گرفتم دخترم تا از مدرسه میاد میره سراغش ولی با موبایل خوب نیست با کامپیوتر یا لپتاپ بره صفحه بزرگ خوبه

یعنی آینده درست میشن که خودشون بشینن درس بخونن ؟

دختر منم همین فقط ریاضی یکمی باهاش درس ها رو کار میکنم حتی یه بارم دیکته ننوشته نمی نویسه مگه مجبور بشه از ترس خانومش ولی درسش عالی به مشق نیست 

دختر منم همین فقط ریاضی یکمی باهاش درس ها رو کار میکنم حتی یه بارم دیکته ننوشته نمی نویسه مگه مجبور ...

برای منم درسش عالیه ولی کلاس اول آسونه مقاطع بالاتر مثل دبیرستان باید بخونن باید مسئولیت پذیری داشته باشن دیگه 

پسرمنم اوله.معلم بشدت سختگیر بشدت یعنی روزی هزاربار میگم غلط کردم گذاشتمش تو کلاس این معلم پسرمن طفلک خودش بشدت مسئولیت پذیره و بشدت باهوش اول مشق مینویسه اما فک کن باید اصول نگارشی و زیبانویسی رعایت بشه تمیزو خوش خط باشه روزی ۹تا ایتم اینا مشق دارن فارسی کم بود ریاضیم میگه یعنی دقیقا ۶صفحه مشقه دلم براش کبابه واقعا.فقطمیگم خدا لعنت کنه معلمشونو که اینقدر مشق بیخود و اضافه میگه از بچه کلاس اول مثله ی بچه کنکوری کار میکشه هم مدرسه هم‌خونه.اما از اونطرف پایش بشدت قویه درحدیکه تو املاش تاحالا ی غلط نداشته

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.