2777
2789

حتما میمیری

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیمیری فلج میشی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ی جا خوندم گفته بود مبخای تاریخ مرگت بدونی و با لطف خدا باشه ۴۰روز زیارت عاشورا شروع کن بخون تاریخ مرگت به خاست خدا بازمانی خودت میخایی یکی میشه و دیگه گناه خودکشی هم نکردی باخاست خدا مرگت فرا میرسه

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

پسردایی من خورد50تا بعدم 1هفته پیداش نکردن وقتی پیداش کردیم باد کرده بود کل بدنش سیاه

ولی لحظه ای ک عطش اومده بود سراغش پشیمون شده بوده 50بار ب دوستش زنگ زده ولی گوشی دوستش سایلنت بوده

باخانواده دعواش شده بود برادربزرگش از خونه بیرونش کرده بود

ولی مادرش پدرش دیگ اون ادم سابق نشدن ک نشدن

نکن این کارو مرض داری مگه بچه

2790
2778
2791
2779
2792