2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 57 پست
به شوهرت بگو خسته شدم نمیتونی جلوی مادرتو بگیری منو و زندگیتو از دست میدی  منم نمیتونم ننه تو ...

جرات دارم حرف مادرشو بزنم خون به راه میندازه.ولی به خانواده من که میان خونمون احترام نمیذاره میره بیرون از خونه

خسته شدممم.هروقت ی زری میزنه.میگه پسرم اگه مجرد بود بهتر بود درصورتی ک من اصلا  بهش کاری ندارم

خسته نشو هرچی میگه جوابشو بده بگو پس خیلی اشتباه کردین اومدین خاستگاری مادرشوهر پدرشوهر من تا حرف میزنن با سلیته گریه من رو به رو میشن 😂

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسته نشو هرچی میگه جوابشو بده بگو پس خیلی اشتباه کردین اومدین خاستگاری مادرشوهر پدرشوهر من تا حرف می ...

الهی بمیرم واسه مظلومیتت عزیزم میگه در صورتی که من بهش کاری ندارم😂

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

سلام من کابرقدیمی ام ولی به دلایلی باکاربری جدیداومدم عزیزم این قضیه مادرشوهرو...کموبیش همه جایی خواهشا همسرتو تحت فشار نزار خودتم پیرمیشی من چندین ساله ازدواج کردم مثله توبودزندگیم اخرشوهرم مریضی اعصاب گرفت خودمم جوونیم تباه شد بجاش مادرشوهرم هرروزش بهترازقبل بود فعلا قطع رابطم ولی میدونم با اشتی همون اشوهمون کاسست ولی ازمن به تونصیحت سرمادرشوهرباشوهرت دعوانکن بدتر مبشه اوضاع 

نمیتونم ناراحتی اعصاب گرفتم خدا نگذره ازش چشمش تو پولای شوهرمه همش انتظار از صورتی که کلی طلا پول د ...

میفهمم سخته اما اکثر مادرشوهرا تو زندگی عروسشون دخالت میکنن اما بخاطر خودتم که شده نباید اعصابتو خورد کنی چون اونم همینو میخاد که زندگیتو خراب کنه یا میونه تو با شوهرت بهم بزنه اما تو کاری کن که اون از حسودی بترکه

زندگی من خلاصه شده تو 1کلمه:حسرت 😦😦😦
من لال میشم اون لحظه نمیدونم چی باید بگم فقط خود خوری

رو خودت کار کن عزیزم به مرور زمان درس میشه

سلام من کابرقدیمی ام ولی به دلایلی باکاربری جدیداومدم عزیزم این قضیه مادرشوهرو...کموبیش همه جایی خوا ...

اره هرروز لش میاره اینجا ناهار شام صبحانه شب هم میخوابه اینجا 

میفهمم سخته اما اکثر مادرشوهرا تو زندگی عروسشون دخالت میکنن اما بخاطر خودتم که شده نباید اعصابتو خور ...

گوش شوهرمو پر میکنه.به من میگه که نرو این ور اونور خونه مادرت پسرم خونه گرفته برات بمون خونت