2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 57 پست
وای عالیه چ فکر خوبی

وقتی هم میادخومتون همینطوری باش وقتیم رفت دعوانکن حتی یک درصدم اگرشوهرت اعتراض کردبازم بابیتفاوتی بگو کتاب وتی وی ببینم بهتره گوشمو بدم به حرفای نارحت کننده که وقتی رفت بیفتم به جونه تو دعوا بشه من ازدواج کردم ارامشم تکمیل شه نه بدتر دیوونه بشم

وقتی هم میادخومتون همینطوری باش وقتیم رفت دعوانکن حتی یک درصدم اگرشوهرت اعتراض کردبازم بابیتفاوتی بگ ...

خدا کنه بتونم اینجوری شم عصبی میشم خون جلو چشمامو میگیره شوهرمم بدتر عصبیم میکنه باهات کل کل میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه بتونم اینجوری شم عصبی میشم خون جلو چشمامو میگیره شوهرمم بدتر عصبیم میکنه باهات کل کل میکنه

وقتی خودتم روخودت کارکنی وصبورتر بشی اونم تغییرمیکنه به مروررر ببین ما ادما نمیتونیم کسی رو عوض کنیم   ولی خودمونو میتونیم تغییر بدیم 

وای عالیه چ فکر خوبی

آره خوبه،داره حرف میزنه چشمتو از تلویزیون برندار،یا مثلا یجاوسط حرفش چشت به تلویزیون باشه بعد بگو یه لحظه.... که مثلا ساکت دارم تلویزیون میبینم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
قلبم بخدا درد میکنه

منم از دستشون عصبانیم ،بیشتر از اون از دست شوهرم که همش توقع داره خونه مادرش کار کنم ،دیشب مهمون داشتن به من میگه زودتر برو کمک مادرم،منم گفتم مادرت مگه دختر نداره؟کی عروسمون زودتر اومد کمک مادرم واسه مهمونیاش آخه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
منم از دستشون عصبانیم ،بیشتر از اون از دست شوهرم که همش توقع داره خونه مادرش کار کنم ،دیشب مهمون داش ...

کلی گریه کردم به شوهزم گفتم چرا میزاری بهم بیاخترامی کنه مامانت بازم طرف مامانش گرفت.منم گفتم به جهنم

کلی گریه کردم به شوهزم گفتم چرا میزاری بهم بیاخترامی کنه مامانت بازم طرف مامانش گرفت.منم گفتم به جهن ...

ول کن شوهرتو از شوهرامون آبی گرم نمیشه ،خودت کارتو بکن به شوهرتم هیچی نگو

نمیتونم ناراحتی اعصاب گرفتم خدا نگذره ازش چشمش تو پولای شوهرمه همش انتظار از صورتی که کلی طلا پول د ...

انقدر خرج كن كه پولي نمونه بخواد بده به مادرش

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه