2777
2789
عنوان

داستان قبل و بعد من🥹😂🎀

133 بازدید | 10 پست

قبل و بعد منه.. دوس داشتی بخون واس خودت🎀🥹

۲.۳ سال پیش من ی دختری بودم ک اصلا معنی رفیق صمیمی رو نمیدونستم اصلا پسرارو نمیشناختم.. 

اصن نمیدونسم دارم چکارایی رو میکنم.. اصن ب صلاحمه یا ن ..

هیچ دخترونگی نداشتم.. 

ی قیافه و ی تیپی ک هر کی میدید شاید با خودش فک میکرد از پشت کو اومدم.. 

۲ سال پیش خودم و مقایسه می‌کردم با دخترای دور کسی ک عاشقش بودم و با خودم فک میکردم من اصلا به اینا نمیخورم.. 

اونا کلیی رفیق داشتن استوری میزاشتن با دوستاشون خیلی خوشتیپ بودن و ارایش بلد بودن:) 

خط چشم و ارایش های قشنگ میکردن.. و من همیشه خودم و باهاشون مقایسه میکردم.. 

ولیی در کنار همه اینا خیلییی درس خون بودم .. مثلا مامانمم ب زور منو میبرد حموم‌‌.. شاید در هفته یک بار میرفتم.. ارههه ۲ سال پیش من حتی اجازه تنهایی بیرون رفتن نداشتم.. 

باشگاه میرفتم ولی هیچ پیشرفتی نمیکردم..

همش تو خودم بودم و با هبچکس ارتباط نمیگرفتم.. 

ارتباط اجتماعی؟وات؟؟؟

ولیی از محدوده امنم خارج شدم.. 

خیلییی سخت بود همه چییی.. 

رفتم ب اون پسر ابراز علاقه کردم و به شدت فجیعی افسرده شدم چون علاوه بر اینکه جواب خوبی نشنیدم.. با غرور و ابروم و احساساتم بازی شد.. 

خیلیی گذشت.. من دیگههه الان محدودیت هامو تا حدی شکستم.. میتونم برم بیرون با دوستام و... 

رفیقای صمیمی خیلی خوب و خشگلی دارم .. 

با همه زود رفیق میشم 

الان واس خودمم میکاپ آرتیستی هستم .. همه نوع میکاپ و خط چشم .. ک آرزوم بود بتونم و اولا مسخرم میکردن و بلدم ‌‌.. 

اون موقع حتی ی اتاق نداشتم واس خودم.‌ الان همه وسایلام مرتبه ‌.. اونایی ک مسخرم میکردن الان حسرت وسایلامو و.. میخورن ‌‌.‌.  

ولیییییی من هنوزززز کار دارمم

چطططوور دوباره درس بخونم😭🤣 

اگ میدونسم مشکل اینههه فق:/ 

بنظتون پیشرفت کردم یا پسرفت؟🤣

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کارا باعث شده نتونی درس بخونی؟

داستانت تقریبا شبیه منه و من بعد تغییراتم نتونستم اون دختر درسخون قبل بشم و بنظرم پسرفت کردم ولی خب الان دارم سعی میکنم هر دو رو باهم هندل کنم اگه بشه عالیه

میشه 

این کارا باعث شده نتونی درس بخونی؟داستانت تقریبا شبیه منه و من بعد تغییراتم نتونستم اون دختر درسخون ...

ارهه دقیقاا.. 

منم درس خوندن و شروع کردم‌‌..

ولیی همین که ادم رشد شخصیتی داشته باشه واقن از همه چی مهم تره..

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

منم میخوام‌درس بخونم و حدود سی سالمه ولی با تاپیکت روحیه گرفتم چون فقط ی دختر شجاع رو دیدم که از تغی ...

قربونت بشمم 

واسه تغییر هیچ وقت دیر نیس 

جدیدا درس خوندنم دارم شروع میکنم ولی این بار با اعتماد به نفس بیشتر.. 

مطمئن باش ک میتونی❤️ 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

از نظر من پسرفتچون درسه مهم تره

درس مهمه ولی همه چی نیست.. 

من همیشه درسم عالی بود ولیی رشد شخصیتیم نه.. 

فک کن ی پروفسور باشی ک زیر ناخوناش سیاهه یا کلیی حس و حالای خوب و تجربه نکرده.. 

چه فایده 

جدیدا درس خوندنم شروع کردم ولی با اعتماد به نفس بیشتررر

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

درس مهمه ولی همه چی نیست.. من همیشه درسم عالی بود ولیی رشد شخصیتیم نه.. فک کن ی پروفسور باشی ک زیر ن ...

خوبه 

من به شخصه دوست ندارم این ظواهر مانع چیزای مهم تر شن 

یعنی انقدر کثیف و بی نظم بودی 😶

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید