میگم اگه زنی راضی نباشه شوهرش پول بده به مادرش حق داره؟ یعنی حلال نیست اون پولی که میده؟
من از صبح تا شب تو خونه تنهام تو شهر غریب دور از خانوادم هیچ کسی رو ندارم بخدا افسرده شدم شوهرم صبح زود تا دیروقت سر کاره بعد هرچی در میاره نصفش میده مامانش. پدر نداره ولی مادرش حقوق بگیره و سرکارم میره و وضعش خوبه اون وقت شوهر من قبل اینکه مایحتاج خونه رو بخره یا قبضارو بده یا به من پولی بده میده مادرش به منم اصلا نمیگه چیزی من راضی نیستم بخدا سهمی از این زندگی ندارم😭😭
تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیر عزیزم چه شما راضی باشی چه نباشی حلال هست چون پول خودشه حتی مادر از پسر نفقه بهش میرسه از نظر شرعی
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
بگو حالاکه به مادرت پول میدی به منم باید بدی اگه میخای چیزی نگم
راستش من یه روز دیدم پول داد خانوادش منم ازش گرفتم حالا عادت کردع
ولی دیگه مردا هرکار بکنی پول میدن به خانوادشون
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
شما از لحاظ حرام حلال پرسیدی منم هم گفتم تو شرع داریم پدری فوت کنه پسرا باید نفقه بدن به مادر البته نفقه به این معنی نیست کل نیازهای زندگی تامین کنه مثلا در حد یک دو تومنی ک تعیین میشه
چی بگم والا اخه وضش خوبه همش تفریح و خریده ولی من هیچوقت بهم چیزی نمیرسه😭
دیگه این مشکل از همسرتونه که اینقدر ادم بی مسئولیتیه
اگه شده چندبار دعوا راه بنداز و قهر کن یا هر مدلی که میدونی روش اثر میذاره
ازش چیز بخواه لباس لوازم آرایشی طلا و …و تحت فشار بذارش که دیگه اون پول بیرون خونه خرج نشه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵