2777
2789
عنوان

بی مزه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 56 پست
مورد2 نصف کونش نبود چون تو مورد 1 نصف کونش افتاده بود.

وای پوکیدم از خنده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم معمولا نمیخوابم ولی رفتم حموم خواب برمن غلبه کرده😁

جوک بگم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غضنفر تو حمع دانشندا بود بحثشون راجع به وارونگی دنیا بوده دنیا وارون بشه چیکار میکنید من که با مخ میخورم زممین

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

داشتم اماده میشدم برم خواستگاری رفتم کلی بحث یه دفعه یادم اومد من اصلا پسر ندارم😨😨😨😨

اهل کجایین؟😉😉😉😉😉😉

اصفهان

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
هاااا کسی رو نداشتیم اخه همش من بودم و مادرم با دوتا دخترم  ۲ سالش که بود میگفت ما هم غش میکرد ...

پس ارثیه.منتظر باشیم ببینیم چهارمی چه ابتکاری به خرج میده.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
قربونت برم 😍 شکر خوبم 😘تو خوبی عزیز دلم؟

منم خوبم شکر.

اگه دوست داشتی دلنوشتم رو لایک کن.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
خوندم گلم👍 انشاالله تو قرعه کشی هم اسمت در بیاد و برنده بشی😍

خدا از دهنت بشنوه مهربونم.

شما میدونید این دوره قرعه کشی برچه اساسیه براساس لایکه یا همه رو با هم قرعه کشی میکنن؟؟؟؟

خدا از دهنت بشنوه مهربونم. شما میدونید این دوره قرعه کشی برچه اساسیه براساس لایکه یا همه رو با هم ق ...

نه گلم براساس لایک نیست 

بین همه به صورت رندوم قرعه کشی میشه

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟