یکی داشت میرفت نگو داشته میوده این من بودم داشتم میرفتم
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
یه بار یه نرد میره درخواست وام میده میگه موقع س ک س با زنت تو لباساشو در میاری یا خودش میگه من دوباره میپرسن آخرش خودش تودشو پاک میکنه یا تو میگه خودش میگن وام بهت تعلق نمیگیره خرت که از پل بگذره قسطاتو نمیدی
سوال بی سوال دخترم نشسته کنارم خواهشا ادب را رعایت کنید خخخخخخخ
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یعنی گفتم هیچ کس نمیادا ولی انگار بیمزه بودن بیشتر طرفدار داره تا بامزگی😂😂😂😂😂