2777
2789
عنوان

عجیبه نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزکم بد به دلت راه نده و در جواب محبت و مهربونی هاش تو هم باهاش به خوبی رفتار کن و عشقت رو خرجش کن... قرار نیست مردها همیشه مغرور و عصبی باقی بمونن به مرور خیلی چیزا تغییر میکنه شاید قبلا مشکلاتی داشته و الان اون مشکلات حل شده که اعصابش آروم گرفته... شاید هم با شناختی که ازت به دست آورده حس کرده ممکنه با غرور بی جا دلت رو بشکنه و داره سعی میکنه بهتر از قبل باهات رفتار کنه تو هم در جواب خوب بودناش سواستفاده نکن تا به روال گذشته برنگرده

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
متاسفانه بعضي از آقايون وقتي دارن به همسرشون خيانت ميكنن، خيلي مهربون ميشن، زبون ميريزن،،، اميدوارم ...

از همینش میترسم.کادوام واسه تولدم نگرفت چند روز پیش فقط کیک گرفت.همیسه ده ساله با نداشتن واسم کادو میگرفت الان که داشت گفت کارتم سوخته.

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد

خواهشا این فکرارو از سرت کن بیرو ن 😎😎😎مثبت فکر کن خواهرم 😊😊😊تاپیکا خیانت رو نخون زیاد 😐😐😐 گناه داره شوهر بیچارت 😲😲

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
یعنی قبلا خاعن بوده یا الان خاعن شده؟

چرا حالا شک؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

بهم شک هم داره.میرم بیرون دیونه میشه .حس میکنم نمیخواد بیرون باشم از چیزی بترسه ..اونطوری

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد
بهم شک هم داره.میرم بیرون دیونه میشه .حس میکنم نمیخواد بیرون باشم از چیزی بترسه ..اونطوری

عزیزم دوستت داره زیادی 😎😎بد بدلت راه نده اوقات خودتو تلخ نکن 😐😐فککر الکی نکن عزیزم 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

عزیزکم داری اشتباه میکنی... فکر کنم داره میزان دوست داشتنش زیاد میشه وگرنه وقتی بیداری خودشیرینی میکنه نه زمانی که خوابی... از این محبت ها و دوست داشتن های زیرپوستی لذت ببر و خودت هم سعی کن علاقه ات رو به همسرت نشون بدی.. باور کن همسرت فقط دوستت داره نه پای شخص دیگه ای وسطه نه حرف از دورویی و عذاب وجدانه... اگه در بیرون رفتنت هم سخت گیره شاید نگرانه خودته بعضی از مردا این مدلی هستن... این فکر و خیال های بیخود رو بریز دور و لذت این عاشقانه های زیبا رو از خودت دریغ نکن

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

شاید تازه فهمیده چه گوهرگرانبهایی گیرش اومده.و میری بیرون از دوری و دلتنگی به مرز دیوونه شدن میرسه و تو اینو میذاری به حساب شک.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
متاسفانه بعضي از آقايون وقتي دارن به همسرشون خيانت ميكنن، خيلي مهربون ميشن، زبون ميريزن،،، اميدوارم ...

اگه  قرار باشه خیانت کنه دیگه چرا بخواد با زنش مهربون بشه همه محبت هاش رو میریزه به پای اون زن خونه خراب کن دیگه.