شوهرم خیلی عصبی و مغرور بود خیلی مهربون شده و کوتاه میاد هرچی دعواش میکنم جواب نمیده و باهام راه میاد تازه جدیدا بهم شک هم میکنه...یعنی چی شده بوی خیانت؟؟
خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد
عزیزکم بد به دلت راه نده و در جواب محبت و مهربونی هاش تو هم باهاش به خوبی رفتار کن و عشقت رو خرجش کن... قرار نیست مردها همیشه مغرور و عصبی باقی بمونن به مرور خیلی چیزا تغییر میکنه شاید قبلا مشکلاتی داشته و الان اون مشکلات حل شده که اعصابش آروم گرفته... شاید هم با شناختی که ازت به دست آورده حس کرده ممکنه با غرور بی جا دلت رو بشکنه و داره سعی میکنه بهتر از قبل باهات رفتار کنه تو هم در جواب خوب بودناش سواستفاده نکن تا به روال گذشته برنگرده
^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
عزیزکم داری اشتباه میکنی... فکر کنم داره میزان دوست داشتنش زیاد میشه وگرنه وقتی بیداری خودشیرینی میکنه نه زمانی که خوابی... از این محبت ها و دوست داشتن های زیرپوستی لذت ببر و خودت هم سعی کن علاقه ات رو به همسرت نشون بدی.. باور کن همسرت فقط دوستت داره نه پای شخص دیگه ای وسطه نه حرف از دورویی و عذاب وجدانه... اگه در بیرون رفتنت هم سخت گیره شاید نگرانه خودته بعضی از مردا این مدلی هستن... این فکر و خیال های بیخود رو بریز دور و لذت این عاشقانه های زیبا رو از خودت دریغ نکن
^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^