2777
2789
دوسش داری؟؟

فکر کنم اره کم کم بهش دارم علاقه مند میشم🥲

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم حلالش نمیکنممم

ایشونم گفتن حلالش نمیکنم ..گف حتی سرمزارشم نرفتم..میگف فقط نمیخام ببینمش عذاب میکشم..گف دوتا پسردارم اونموقع انقد سرمون بدبختی اومده بخاطرکارای شوهرم دوتاشون افسردگی گرفتن..گف هرموقع اینا خوب شن منم حلالش میکنم

عزیزم خدا بهترین ها رو سر راهتون قرار بده ..برای ما هم دعا کنید

فداتتت عزیزم همچنین 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

عزیزم خدا بهترین ها رو سر راهتون قرار بده ..برای ما هم دعا کنید

به شوهرت علاقه نداری که نفرینش میکنی؟

❤️❤️❤️

❤️❤️❤️🌹🌹🌹

خیلی قشنگ تشبیه کردی ...ولی واقعا به حرف راحته منی که ۱۶ساله (باورت میشه یه مسافرت نرفتم )خانوادم می ...

چقدر مثل منی،منم ۱۵ساله حسرت همه چیو خوردم الانم تازه خونواده احمق شوهر ازم طلبکارن،پدرمم که طلاق در هر صورت براش ننگه،بخدا آرزوی مرگ بزرگترین آرزوی منه

..........
به شوهرت علاقه نداری که نفرینش میکنی؟

تو این زندگی یک بار یه قدم مثبت برای من برنداشته..من یک بارررر مسافرت نرفتم یک بار دست منو نگرفته ببره خرید عیدو مناسبتها براش معنی نداره ادعاشم میشه که من اگه تورو نمیگرفتمت کی می‌گرفت😮‍💨