2777
2789

من همیشه خودمو نفرین میکنم..میگم کاش بمیرم راحتشم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
عزیزم کار از دعا گذشته که دست به دامن نفرین شدیم😂

همسایمون ۳تابچه کوچیک داشت شوهرش نفرین میکردبمیره رفت دزدی پلیسازدن کشتنش دیه مرده هم گرفت بابچه هاش رفت خدابیامرزدش مرده رودیه خوبی گیرزن وبچش اومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرگ خودتم نخواه

چرا خودم بمیرم بهتره تا بلایی سر شوهرم بیاد💔

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

حتی توی احادیث و تفسیر قران اومدهوقتی دلت از یکی شکسته و ظالمه و ظلمی در حقت کرده نفرین کردنش گناه ن ...

فرمایش نشده که اگر نفرین حق باشه میگیره؟! 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

عزیزم ارزوی مرگ چه برای خودمون چه دیگران گناهه و اثرات سوداره 

اینم که نشستی یکی بیاد تعریف کنه ارزوی مرگ شوهرش کرده و شوهره مرده خیال خامه ما ادما عادت داریم تا یه گرفتاری برای کسی پیش میاد میذاریم پای خودمون میگیم وای خدایا من دیگه به اینش راضی نبودم 😄😄فقط میخواستم فلان بشه و ... 

اینا توهمات ما انسان هاست 

بجای این کارا دنبال راه حل باش 

یا جدا بشی یا زندگیت در حدی که در توان و شرایطت هست بسازی 

لازم نیست زندگیت از این رو به اون رو بشه 

در حد شرایطی که داری زندگی کن همین 

کاش یه نفر که آرزوی مرگ شوهرش رو کرده و مرده بیاد نظرشو بگه

یه خانوم تو همین نی نیسایت تاپیک زد گف شوهرم خیییلی اذیتم کرده زن دوم گرفته ومارو ول کرده ..دوران کرونا ویروسو گرفته وفوت کرده..گف تو مراسمش گریه هم نکردم ..میگف هرشب میاد خابم ناراحته برا حلالیت میاد .‌میگف یه دعایی یادم بدید که تو خابمم نیاد

صبر خدا خیلی زیاده من نمیخام وقتی از ۵۰سالگی گذشتم خدا تقاصم رو بگیره من الان میخام تو اوج جوانی که ...

خب عزیزم نفرین به خودت آسیب میزنه 

اگه واقعا میخوای خودتو نجات بدی یه کار خوب پیدا کن و خونه اجاره کن و مستقل شو و طلاق بگیر 

شما یه خانم عاقل و بالغ هستید مگه باید بشینی خانوادت یه لقمه نون بهت بدند؟ندیدم کسی نفرین کنه و زندگیش قشنگ بشه یه تکونی به خودت بده عزیزم