2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه وقتایی من همیشه 

به جرم دزدی افتاده زندان امید داشتم بمونه اون تو من طلاقمو بگیرم الان مادرش زنگ زده میگه سند جور کردن 

خانوادم پشتم نیستن که طلاق بگیرم تو فکر فرار هستم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه داری؟

نه بابا هنوز عقدم ولی یه بلایی سرم آورده که هر روز میگم کاش تیکه تیکه بشه باباش بالا سر جنازه اش زجه بزنه یعنی کاری باهام کرد که اگه منو میکشت چاقو میزد بهتر بود 

نه بابا هنوز عقدم ولی یه بلایی سرم آورده که هر روز میگم کاش تیکه تیکه بشه باباش بالا سر جنازه اش زجه ...

دیوانه طلاقتو بگیر خب 

تو داری آرزوی منو زندگی میکنی 

من هرروز میگم کاش برمیگشتم عقب همون موقع طلاقمو میگرفتم الان جوری شده میخوام دخترمو بذارم فرار کنم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

دیوانه طلاقتو بگیر خب تو داری آرزوی منو زندگی میکنی من هرروز میگم کاش برمیگشتم عقب همون موقع طلاقمو ...

خواهش میکنم این کار رو نکن بخاطر دخترت ..منم خیلی نقشه ها میخوره به ذهنم ولی بخاطر دخترم پشیمان میشم 

دیوانه طلاقتو بگیر خب تو داری آرزوی منو زندگی میکنی من هرروز میگم کاش برمیگشتم عقب همون موقع طلاقمو ...

من ازدواج دوممه متاسفانه این عوضی ذلیل شده بد گولم زد طلاق که میگیرم ولی باید خودش اقدام کنه من نمیکنم خودش گذاشته رفته واسه طلاقم اقدام کنه 

به خاک سیاه بشینه الهی نابود بشه هر روز هر دقیقه نفرینش میکنم