2777
2789
من ازدواج دوممه متاسفانه این عوضی ذلیل شده بد گولم زد طلاق که میگیرم ولی باید خودش اقدام کنه من نمیک ...

اینایی که نفرین میشن بخدا هیچیشون نمیشه فقط ما افسرده و بدبختیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتظار تغییر از بقیه نداشته باش حذفشون کن ادما سمی و بی حس درک و آدمی که بلد نیست احساساتش رو کنترل کنه، با یه نگاه یا نصیحت تو تغییر نمی‌کنه. پس به جای تلاش برای تغییر دادن بقیه، روی مدیریت واکنش خودت تمرکز کن تعقیر بده خودت تلف شدی به اندازه کافی هرجایگاهی از زندگیت هستن مهم نیست مهم اعصاب وارامش های خودتون هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

انتظار تغییر از بقیه نداشته باش حذفشون کن ادما سمی و بی حس درک و آدمی که بلد نیست احساساتش رو کنترل ...

وقتی خانواده پشت آدم نباشن و شوهر اینو بدونه شیر میشه و اذیت کردناش بیشتر 

وقتی خانواده پشت آدم نباشن و شوهر اینو بدونه شیر میشه و اذیت کردناش بیشتر

ببینید اینم یک اشتباه در استباهات هست شکست خوردن زمین خوردن ها هستن تاوانی ک گفتین اصلا به این معنا نیست که پذیرفتن اینه که اصلا تو به این زندگی آدمش تعلق نداری جای که تعلق نداشتن ماندن سقوط هست چرا ک زندگی اینه ب ما انسان ها فهمونده تو قوی هستی با احساسات خاص عمیق دریایی چرا یک دریا باید بمونه تو کویر !؟ دریا تعلق داره به ساحل،  دریا به کویر تعلق نداره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببینید اینم یک اشتباه در استباهات هست شکست خوردن زمین خوردن ها هستن تاوانی ک گفتین اصلا به این معنا ...

خیلی قشنگ تشبیه کردی ...ولی واقعا به حرف راحته منی که ۱۶ساله (باورت میشه یه مسافرت نرفتم )خانوادم میبینن که چقدرررر من و بچم زجر میکشیم ولی میگن دختری که طلاق بگیره باید بمیره😔

خیلی قشنگ تشبیه کردی ...ولی واقعا به حرف راحته منی که ۱۶ساله (باورت میشه یه مسافرت نرفتم )خانوادم می ...

نه دیگه این حرفا گذشته واسه سی چهل سال پیش بود هرزندگی اسایش ارامش حرف اول میزنه تو گذشت هات کردی بیش از این حدش رسیده گذشت کردن هات اون دختر هم فردا یادمیگیره ازت ک آتیش روسرش ریختن صداش درنیاد پس تو این زجر ناحقی در حق بچه هاتم داری انجام میدی شجاعت یادشون بده هرجا اسایش نداشتن سلامتی وارامش از خودشون نگیرن تحمل کنند

اگه دلتون میخواد طلاق بگیرین بچونو هم ببرید... اگه شرایتش رو ندارین صبر کنین دختراتون ازدواج کنن تا اون موقع هم برا خودتونوسرمایه جمع کنین بعد طلاق بگیرین... ادم دلش میخواد زندگی خوب داشته باشه ولی اگه پای بچه در میون باشه نمیشه هر قدمی برداشت

نه دیگه این حرفا گذشته واسه سی چهل سال پیش بود هرزندگی اسایش ارامش حرف اول میزنه تو گذشت هات کردی بی ...

ولی متاسفانه فرهنگ خانواده ما تو همون سی چهل سال پیش مونده ..

ولی متاسفانه فرهنگ خانواده ما تو همون سی چهل سال پیش مونده ..

نه ارامش اسایش ها دست خودت هست یک تصمیم قطعی لازم هست انجامش

تو یه وقتایی من همیشه به جرم دزدی افتاده زندان امید داشتم بمونه اون تو من طلاقمو بگیرم الان مادرش زن ...

نه فرار نکن

اونی که یکبار دزدی کرده بازم انجامش میده دوباره میگیرنش دیگه اونجا سندی هم نیست 

تو یه وقتایی من همیشه به جرم دزدی افتاده زندان امید داشتم بمونه اون تو من طلاقمو بگیرم الان مادرش زن ...

کتکتم می زنه؟ کدوم شهرین 

وبچه تون چیه وچندسال؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶