2777
2789
عنوان

برای مهمونی

306 بازدید | 28 پست

مهمونام ۲ ساله نیومدن خونمون ۱۵ نفرن....آش و آبگوشت و سالاد ماکارانی و بورک گوشت چرخ کرده کافیه؟

اول سفره بندازم فقط روزه دارا فرنی و چایی و خرما و نون پنیر میل کنن بقیه رو بگم تعارف نمیکنم چون جلو شام رو میگیره به اونا چایی خرما و شیرینی بدم...

بعد ۲ ساعت شام سرو بشه خوبه؟یا چون ۲ ساله نیومدن آبگوشت به عنوان غذای اصلی زشته؟؟؟آبگوشت هم با گوشت فراوون درست میکنم....اگ زشته ک چلو گوشت بدم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت که زیاده چلو گوشت بهتره

اره ولی چون آبگوشت راحت تر بود گفتم وقت کم نیارم چون خیلی زود میان ساعت ۳ اینا میان

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چلو گوشت بده.من بودم شام و افطارم یکی میکردم اگه اکثرا روزه هستن .چون دوبار بخوای سفره بندازی دردسرش ...

نه ۲ نفر فقط روزه میگیرن...بعد همیشه میگن ما بین افطار تا شاممون باید فاصله باشه نمیتونیم یهو بخوریم

اره ولی چون آبگوشت راحت تر بود گفتم وقت کم نیارم چون خیلی زود میان ساعت ۳ اینا میان

دیگه یه برنج اضافه میشه . اگه میتونی الان گوشت رو اماده کن بپزه فردا گرمش کن .خانواده خودت هستن یا شوهرت ؟

دیگه یه برنج اضافه میشه . اگه میتونی الان گوشت رو اماده کن بپزه فردا گرمش کن .خانواده خودت هستن یا ش ...

نه هفته دیگ میان از الان دارم برنامه ریزی میکنم...دوست و رفیق هستن

وا اونوقت چطور فهمیدی؟

یعنی چی به اونهایی که روزه نیستن فرنی نمیدم جلو غذاشون رو میگیره  معده خودشونه به خاطر ی کاسه فرنی خودتو خراب نکن   بعدم کی شام آبگوشت و آش میده   همون چلو گوشت با سالاد فصل و بورک گوشت کافیه    افطار هم میتونی همون آش رو بدی فرنی رو حذف کنی   ترشی و سبزی و دوغ و نوشابه