2777
2789
عنوان

برای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 28 پست

فرنی نده سنگینه طرف دو قاشق بخوره دیگ میل ب غذا نداره افطار سفره بنداز نون پنیرسبزی خرما بامیه بزار با نفری ی کاسه کوچیک سوپ 

شامم ی ساعت بعدش سفره بنداز

شب ابگوشت نزار زیاد هوادار نداره

چلو گوشت یا زرشک پلو مرغ با سالادماکارانی ژله سالاد معمولی بهتره

سفره افطارتو بنداز همرو دعوت کن خیلی زشته فقط برای کسایی ک روزن سفره بندازی شاید یکی دلش میخواد بخوره روزم نباشه بی احترامیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لیست غذاییت خوب نیست اصلا.

آبگوشت و آش؟

فرنی؟

ژیگو با سوپ ساده.

سالاد و یه پیش غذا

برای افطار هم بهترین چیز یکم شله زرد یا شیر برنجه.

با آبجوش و نبات و خرما

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اره ولی چون آبگوشت راحت تر بود گفتم وقت کم نیارم چون خیلی زود میان ساعت ۳ اینا میان

سالادات با ژلرو شب قبل اماده کن صبح برنج خیس کن خورشت یا مرغتم از صبح بزار اماده شد خاموش کن موقع سفره انداختن گرم کن برنجتم ساعت ۴ بزار ک خیلی پیش،مهمونا سرپا واینستی 

سعی کن مفیدو مختصر درست کنی ک همه بخورن و اصراف نشه غذاهات

زرشک پلو مرغ بده راحت با آب مرغم سوپ بپز . نون و پنیر و سبزی و خرما و زولبیا بامیه. چه مهمان روزه با ...

سوپ با آب مرغ به شدت بو میده

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سوپ با آب مرغ به شدت بو میده

وای نه من درست میکنم فلفل دلمه  بزنی به مرغ با زرد چوبه و فلفل سیاه یه کمم زعفرون موقع پخت. بعد آبشو بر میداری عصاره سبزیجات میزنی با جو پرک یا رشته سوپی و هویج رنده شده و یه کم جعفری و قارچ . محشر میشه

وای نه من درست میکنم فلفل دلمه بزنی به مرغ با زرد چوبه و فلفل سیاه یه کمم زعفرون موقع پخت. بعد آبشو ...

باور کن ده ها مدلشو امتحان کردم.من از بوی مرغ متنفرم.

حتی مرغم فقط تنوری درست میکنم که آب نداشته باشه

یعنی چی به اونهایی که روزه نیستن فرنی نمیدم جلو غذاشون رو میگیره معده خودشونه به خاطر ی کاسه فرنی خ ...

عزیزم شما به مهمونا آبگوشت و آش نمیدین؟؟؟ما همین دیشب بودیم مهمونی خونه خاله شوهرم دعوتی رسمی بود آش و آبگوشت بود که‌‌‌....بعدم در مورد چیزی ک نمیدونی نظر نده اونم با قاطعیت چون یکی از مهمونا در مرحله طلاق بودن رفت و آمد قطع شده بود اونا اوکی شدن دوباره مهمونیا شروع شده...و اینکه چون میدونم چیزی بخورن غذا نمیتونن بخورن آخرین بار خونهوما تولد دوستم بود چون کیک خوردن قبل شام شام نتونستن زیاد بخورن گفته بودن کاش کیک بعد شام میاوردی....با اینکه خیلی کم کیک خورده بودن......و اینکه چایی قلیون با فرنی و پنیر و سبزی اصلا نمیشه خورده....من چون آقایون میرن تو تراس قلیون میکشن گفتم تو اون تایم تعارفشون نکنم برا افطار....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
عزیزم شما به مهمونا آبگوشت و آش نمیدین؟؟؟ما همین دیشب بودیم مهمونی خونه خاله شوهرم دعوتی رسمی بود آش ...

اما آش با آبگوشت عجیب ترین و سنگین ترین رسپی دنیاس   اونم برای اونهایی که بعد کیک نمیتونن شام بخورن   اونم برای شام   بازم خودت میدونی  

اما آش با آبگوشت عجیب ترین و سنگین ترین رسپی دنیاس اونم برای اونهایی که بعد کیک نمیتونن شام بخورن ...

من اینجا نظر پرسیدم تا تصمیم درست رو بگیرم چون مردد بودم نگفتم قطعا اینا رو سرو میکنم....نظرات بقیه عزیزان هم اوکی بودم حتما توجه میکنم....نظر شما فقط عجیب بود برام

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔