2777
2789
عنوان

خسته شدم خدایا چین اینا مادرشوهر

121 بازدید | 13 پست

هوف زیر زیرکی زهرشو می‌ریزه  شوهرمو پر میکنههه خسته شدم ازش 

میخاستم امشب برم چنتا تیکه جهازمو بخرم شوهرم میگه برای جهاز مامانمم باید باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قبل برو مغازه را نشون کن.یه روز که تفریحی بیرون هستین بذارش تو عمل انجام شده

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

از قبل برو مغازه را نشون کن.یه روز که تفریحی بیرون هستین بذارش تو عمل انجام شده

خب نه جهاز سمت دخترو میخام بخرم مامانم پول میخاد بده 

بنظر شما درسته که مادرشوهرمم بخاد بیاد همراهمون؟

نه جهاز سمت دختر ، مامانم میخاد پول بده وای دیوونه شدم از دس مادرشوهر

ببخشیدااا..رک بگو اگه مامانت پولشو حساب میکنه بیاد..مگه نه..شوهرتم برای جهاز خریدن نبر.خودت برو بخر وبیا..من بردمش ودردسر درست شد واسم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببخشیدااا..رک بگو اگه مامانت پولشو حساب میکنه بیاد..مگه نه..شوهرتم برای جهاز خریدن نبر.خودت برو بخر ...

وای مامانش یه کارایی میکنه فقط فتنه بپا می‌کنه مثلا با دلش خوش میخاستم برم بخرم 

اصن کجا رسمه موقع جهاز دختر، مادرشوهر هم بیاد ؟

وای مامانش یه کارایی میکنه فقط فتنه بپا می‌کنه مثلا با دلش خوش میخاستم برم بخرم اصن کجا رسمه موقع جه ...

هیچ کجا رسم نیست مادرشوهر بیاد..زیر بار نری یا..میاد دخالت میکنه..اکثرن هم سلیقه شون داغونه.بعدم میگه فلان بود وبهمان بود وپرتوقع میشه..مث مادرشوهر دوستم که میگفت ساید باید بخری وپسر ش را‌پر میکرد..منه خر با شوهرم رفتم..تمام مغازه هایی که خرید کردم خواهرشوهرم رابرده مث من جهاز بخره...

تو عقد اینجوریه وتی به حال بعد عروسی لطفا به قیمت حتی دور از جون زدنت هم بشه 

یبار برای همیشه کولی بازی در بیار حقتو بگیر

نکن نکن تو عقد خیلی کوتاه اومدم

الان شدم کوه کینه

الان همشونو میشورم میندازم رو بند ولی ته وجودم شده پر نفرت و خشم ک چرا تو عقد حقمون نگرفتم 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️
شمام شوهرتو پر می‌کنه

بله..نزدیک چهار ساله که عروسی کردم هم پرش میکنه..گوشواره سرویسم گوشم را زخم میکرد.رفت از مامانش اجازه بگیره یه جفت گوشواره دیگه برام بخره