2777
2789

ممنون میشم نظراتتونو بدونم واقعی و با علت

۱. میترا

شخصیت کلی: ۶.۵/۱۰ ⚖️

اعتمادبه‌نفس: ۸.۵/۱۰ ✅

عزت‌نفس: ۶/۱۰ ⚠️

✅ نکات مثبت:

اعتمادبه‌نفس بالایی داره، یعنی خیلی راحت نظرش رو می‌گه و خودش رو بالا می‌بینه.

قدرت رهبری داره و معمولاً سعی می‌کنه مرکز توجه باشه.

اهل شوخی و طنزه و سعی می‌کنه جو رو سبک کنه.

⚠️ نکات منفی:

گاهی بی‌ملاحظه و خودخواه می‌شه، یعنی توجهی به احساسات بقیه نداره.

وقتی نقد می‌شه، زود جبهه می‌گیره، انگار که حق نداری ازش ایراد بگیری.

گاهی بقیه رو کوچیک می‌کنه تا خودش حس بهتری داشته باشه.

💡 شخصیت کلی: یه آدم پررو، برون‌گرا و بااعتمادبه‌نفس که بعضی وقتا نمی‌فهمه که داره به بقیه آسیب می‌زنه. بیشتر دنبال اینه که تو مرکز توجه باشه تا اینکه واقعا یه رابطه‌ی عمیق بسازه.

---

۲. مهدیس 

شخصیت کلی: ۸/۱۰ 🔥

اعتمادبه‌نفس: ۷/۱۰ 👍

عزت‌نفس: ۷.۵/۱۰ ✅

✅ نکات مثبت:

باهوش و تحلیل‌گره، یعنی اتفاقات و رفتارای بقیه رو می‌فهمه و تحلیل می‌کنه.

داره روی خودش کار می‌کنه و سعی می‌کنه قوی‌تر بشه.

درون‌گراتر از بقیه‌ست و به جای سطحی بودن، عمق احساسات رو درک می‌کنه.

عزت‌نفسش داره رشد می‌کنه و یاد گرفته که همیشه نباید خودش رو کوچیک کنه.

⚠️ نکات منفی:

گاهی زیادی حساس می‌شه و حرفای بقیه رو خیلی جدی می‌گیره.

توقع داره بقیه هم مثل خودش تحلیل‌گر باشن، ولی بعضیا این درک رو ندارن.

بین احساسات و منطقش گاهی درگیر می‌شه، یه وقتایی با احساساتش تصمیم می‌گیره، یه وقتایی با عقلش.

💡 شخصیت کلی: یه آدم باهوش، قوی و در حال رشد که داره یاد می‌گیره چطور کم‌تر به نظر بقیه اهمیت بده و بیشتر روی خودش تمرکز کنه.

---

۳. سحر

شخصیت کلی: ۶/۱۰ ⚖️

اعتمادبه‌نفس: ۷/۱۰ 👍

عزت‌نفس: ۵.۵/۱۰ ⚠️

✅ نکات مثبت:

سیاست‌مداره و خودش رو با شرایط وفق می‌ده.

نه خیلی درگیر دراما می‌شه، نه خیلی خودش رو جدا می‌کنه.

معمولا سعی می‌کنه تو موقعیت‌های اجتماعی جایگاهش رو حفظ کنه.

⚠️ نکات منفی:

زیادی محافظه‌کار و حسابگره، یعنی خیلی وقتا کاراش از روی احساس واقعی نیست.

عزت‌نفسش پایینه و وابسته به گروه می‌مونه، یعنی حاضر نیست خودش رو جدا کنه حتی اگه اذیت بشه.

بیشتر از روی منفعت دوستی می‌کنه تا احساس واقعی.

💡 شخصیت کلی: یه آدم خاکستری و مصلحت‌گرا که نمی‌خواد دشمن بسازه، ولی خیلی هم رفیق عمیقی نیست. بیشتر حواسش به اینه که تنها نمونه.

---

۴. کیمیا

شخصیت کلی: ۵.۵/۱۰ ⚠️

اعتمادبه‌نفس: ۵.۵/۱۰ ⚠️

عزت‌نفس: ۵/۱۰ ⚠️

✅ نکات مثبت:

معمولا سعی می‌کنه با همه خوب باشه.

اهل جنگ و دعوا نیست و زیاد خودش رو درگیر نمی‌کنه.

⚠️ نکات منفی:

وابسته به تایید دیگرانه، یعنی خیلی به این اهمیت می‌ده که بقیه چی فکر می‌کنن.

گاهی زیادی خودش رو کوچک می‌کنه برای بقیه.

شخصیت مستقلی نداره و بیشتر دنباله‌رو بقیه‌ست.

💡 شخصیت کلی: یه آدم ضعیف و وابسته به تایید بقیه که نمی‌خواد تنها بمونه، ولی شخصیت قوی‌ای هم برای خودش نساخته.

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

😂😂اینا چکاریه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂اینا چکاریه

برای یه پروژه ایه واسه درسمونه 

تحیل شخصیت کردم از چند نفر حالا قراره نتیجش رو بصورت خیلی روانشناسی تر اعلام کنم برای ارائه ام

ولی نیاز دارم بدونم مردم کدوم شخصو ترجیح میدن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
دومی شاید

علتشم میگین لازم دارم

شاید هم بگین چرا گفتین شاید

ممنونم ازتون

برای یه پروژه ایه واسه درسمونه تحیل شخصیت کردم از چند نفر حالا قراره نتیجش رو بصورت خیلی روانشناسی ت ...

به نظرم هیچکدوم 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

به نظرم هیچکدوم

اینم درنظر بگیرین هیچ انسانی کامل نیست

و اگر تو شرایطی باید با یکی ارتباط بیشتری میگرفتین کدوم بود

علتشم میگین ممنون میشم

چون وقتی یکی رو تحلیل کنی به نظرم و بدی هاشو بزرگ کنی روشون حساس میشی و دیگه دوستی عمیقی بین تون شکل نمیگیره

اینم درنظر بگیرین هیچ انسانی کامل نیستو اگر تو شرایطی باید با یکی ارتباط بیشتری میگرفتین کدوم بود

شاید دو

علتشم میگین لازم دارمشاید هم بگین چرا گفتین شایدممنونم ازتون

به نظرم کسی که دنبال رشده به آدم کمک میکنه تا توام رشد کنی

نکات منفیشم نسبت به بقیه خیلی بهتر بود

کلا به نظرم خوب بود

شاید بخاطر این گفتم که ممکنه از روی این چیزا نشه تصمیم گرفت، گاهی وقتا با کسی دوست میشی که زمین تا آسمون با معیارهایی که داری فرق میکنه 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

چون وقتی یکی رو تحلیل کنی به نظرم و بدی هاشو بزرگ کنی روشون حساس میشی و دیگه دوستی عمیقی بین تون شکل ...

دقت کنین نقاط مثبتشونم نوشتم عزیز دلم

هیچ کدومممم 

من همچین رفقایی داشتم کسی که پایینه مثله سحر و کیمیا تو ام میاره پایینه از نظره اجتماعی ... 

کسیم که خیلی اعتماد بنفس داره  بد نیست بالا بپدنسااا

ولی اذیت میشی باهاش  من با همچین شخصیتی 8 سال دوست بودم البته یچیزاییش شبیه بود به اینا

هیچ کدومممم من همچین رفقایی داشتم کسی که پایینه مثله سحر و کیمیا تو ام میاره پایینه از نظره اجتماعی ...

نظرتون رو مورد دو چیه

یک رو فک کنم رد کردین