2777
2789
عنوان

خواهش میکنم برای بچه من دعا کنید

84 بازدید | 8 پست

بچم با یه بیماری نادر به دنیا اومده خیلی ناراحتم جیگرم خونه 

این همه آزمایش و دکتر خوب رفتم اما متاسفانه یه مشکل بد داره که نمیخوام بگم 

هر روز به خدا میگم مگه من ازت چی خواسته بودم که اینجوری دلم رو شکستی 

احساس میکنم خدا صدامو نمیشنوه اما من یه مادر دل شکسته هستم ازتون میخوام برای بچم دعا کنید که تو این دنیا زندگی با زجر نداشته باشه اگه روزه هستید براش دعا کنید عاقبتش ختم به نیک بشه 

دکترا گفتن احتمال اینکه سرطان بگیره به زودی زیاده

خیلی‌خیلی ناراحتم  

من که خدا انگار باهام قهره شما دعاش کنید شاید رحم کنه بهش

الهی هر چی هست به زودی حل بشه و جیگرگوشه تون سلامتی کاملشو به دست بیاره، الهی آمـین 🙏

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای سلامتیش آیت الکرسی خوندم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

اصلا فکر نمیکردم اینقدر سخت امتحان بشم احساس شرمندگی دارم پیش بچم 

ای کاش هیچ وقت اصرار به آوردن بچه دوم نکرده بودم

با هزار تا امید و آرزو شوهرم رو راضی کردم برای دومی

شاید باور نکنی تاپیکتو خوندم گریه ام گرفت منم یه روزی همین تجربه شمارو داشتم پسرم به دنیا اومد دکترا گفتن پسرت مریضه ،،،،دیگه کاریه که شده شب وروزم گریه بود ناامید بودم تاجایی که به خودکشی فکر میکردم گذشت پسرم بزرگ شد الان ۵ سالشه فقط یکم بدنش ضعیفه و همیشه مریض ،،،بازم خدا بزرگه ،، همیشه میگم خدایا شکرت ،،،امکان داشت بدتر ازاین باشه خدا بزرگه ناراحت نباش انشالله بهحق ماه مبارک نی نی کوچولوت خوب میشه

شاید باور نکنی تاپیکتو خوندم گریه ام گرفت منم یه روزی همین تجربه شمارو داشتم پسرم به دنیا اومد دکترا ...

منم راستش تا یکسال اول حتی به خودکشی فکر میکردم باورت میشه من شوهرم بچه دوم نمی‌خواست ناخواسته باردار شدم میگفت سقط کن جلوش وایسادم حرف شنیدم به خدا گفتم کمکم کن بهم یه بچه بده که اینقدر بی دردسر باشه شوهرم بعدها پشیمون بشه از گفتش

خواهر دقیق برعکس شد یه بچه بهم داد که از بدو تولد یه مشکل داره البته رشدش و کاراش متناسب سنش هست اما خب یه نقص داره خیلی دلم از این دنیا گرفته