2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردارم مادرشوهرم

654 بازدید | 28 پست

با مادر شوهرم اینا تو یه خونه ایم 

مهمونی گرفته طبقه ما مردونه زنونه طبقه خودشون حالا ب من میگه تو نمی‌خواد کاری بکنی ولی خونم انقد به هم ریخته س منم استراحتی ام نمیتونم هم کار نکنم

بهش گفتم مهمونی رو بنداز شب های دیگه ماه رمضون قبول نکرد

خونه مامانمم شهرستانه چیکار کنم میترسم همش🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمع عیدع دیگ همع خونه تکونی دارن فقط یکم مرتب کن 

دیگ مادرشوهرت باید بدونع این وقت سال اصلا زمان مهمونی نیس

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

بشین سر جات نهایت بگو به شوهرت سطحی تمیز کنه یا ی۶ نفر یه روز بیاد کمک کنه تمیز کنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

به همسرت بگو تمیز کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بگو مامان جان من نمیتونم خیلی کار کنم خونه هم بهم ریخته لطفا یکیو بفرست بالا با هم جم و جور کنیم خون ...

شوهرم بدبخت همه رو میخواد تمیز کنه ولی من اخلاقم جوریه ک خودمم باید کار کنم

انقد بدم میاد از اینایی که مهمونی و نذر و نیازشون رو میندازن تو خونه ی بقیه ، خب میخواستی قبول نکنی ، مجبوری یا خودت تمیز کنی یا بدی شوهرت تمیز کنه ( لحنم بد نیست ، دارم حرص میخورم به جات😂)