2777
2789

من اول ازدواجم میگفتم وظیفمه هر محبت و لطفی به مامانم میکنم اندازه ی همون رو به مادرشوهرمم بکنم مثلا کاراشو انجام میدادم ، هر چی میخواست براش تهیه میکردم . 

البته شوهرمم هر چی برا مامانه خودش میخرید کپیه همونو برا مامانه منم میخرید و وقتی بابام به کمکش نیاز داشت کمک میکرد .

همه بهم میگفتن اینجوری نباش ، اون مادر تو نیست ، تو نباید مادرشوهر رو مثل مادر ببینی . سنگین باش ، کاراشو انجام نده بعدا پرتوقع میشه ها .

من اعتقادم این بود و هنوزم همینه که برا همه با نیت خوب و حس خوب و محبت جلو میرم ، اگه طرف قدر دونست که به کار خودم ادامه میدم . اگه قدر ندونست خب سنگین رنگین میشم .

و تهش هم اره دیگران راست میگفتن و مادرشوهرم پرتوقع و طلبکار شد و من هم رویه م رو عوض کردم .

ولی پشیمون نیستم که چرا از اول زیادی بهش لطف کردم چون به نظرم تو هر جور باشی ، ادایی و سنگین باشی ، کمک کن و محبت کن باشی هیچ فرقی نداره . تو خانواده ی شوهر من ادمای سرسنگین رو پشت سرشون حرف میزنن و تو روشون دولا راست میشن . ادمای خاکی رو تو روشون حرف بارشون میکنن این ینی در هر صورت اونی که خوبه خوبه و اونی که بده تو هر جورم رفتار کنی باز بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروس رسمی

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

سنم کمه و بی تجربه ام 

اما من تازه عروس باهاشون بشدت رسمیم

وسط بحث هاشون دخالت نمیکنم و خودمو میزنم کوچه علی چپ 

درحد معمول هم کمکشون میکنم نه بیشتر نه کمتر

تاالان که مشکلی نداشتم باهاشون

من تازه ازدواج کردم مثل مهمون میرم میام

در حد کمک تو جمع کردن سفره کار انجام میدم

همسرمم ظرفای شام یا نهار و میشوره 

حقیقتش ترجیحم دوری و دوستی 

با اینکه مادر همسرم زن خیلی خوبیه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ساده و خاکی نیستم

اونقدارهم تعارفی نیستم

ولی به هیچ وجه اندازه ای که به مادرم لطف دارم به مادرشوهرم ندارم چون اونم درنقابل دخترش و من قطعا دخترش رو انتخاب میکنه 

وقتی میرم باهاشون صمیمی حرف میزنم ولی وارد بحثشون نمیشم کمک کردن هم درحد جمع کردن و اوردن سفره هست همین 

غیبت هیچکس رو به هیچ وجه باهاشون نمیکنم نهایت سشنونده هستم از زندگی و ارتباطم با پسرشون به هیچ وجه نمیگم

درکل خیلییی محتاط باهاشون برخورد میکنم که نه اونا خیلی صمیمی بشن نه انتظارس ازم داشته باشن

چون اصلا حوصله غیبت و خاله زنک بازی و اینکه هی بهم زنگ بزنی و اینارو ندارم

یه هفته درمیون میرم خونشون اپن هفته ای هم که نمیرم زنگ میزنم درحد یکی دودقیقه حرف میزنم و قطع میکنم