2777
2789
عنوان

سفکسیم ۱۰۰

13360 بازدید | 6 پست

سلام.لطفا خواهشا اگه کسی اطلاعات داره کمکم کنه.شده تا حالا کوچولوتون مریض بشه دکتر سفکسیم تجویز کنه؟معمولا برای درمان چه عفونتی این آنتی بیوتیک رو میدن؟عفونت گوش؟ادراری؟گلو؟

آره سفکسیم برای هرجورعفونتیه گوش.گلو.ادرار

زودم جواب میده

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش همینجا تاپیک زدم که دخترم پنج سالشه و روی لباس زیرش ترشح زرد دیدم خانوما همه گفتن ببرش دکتر طبیعی نیست منم بردمش پیش دکتر زنان خودم معاینش کرد و گفت چیز خاصی نمیبینم اما بهتره یه دوره سفکسیم بخوره.که منم تا حالا پنج روزه که بهش دادم.حالا مشکل اینه از دیروز دخترم تب کرده اصلا نمیدونم سرما خورده و یا مربوط به همون مشکل قبلیشه.میگم نکنه اصلا از اول عفونت ادراری بوده و دکتر اشتباه تشخیص داده.حالا به فرض اگه هم مشکل عفونت ادراری بوده درمانش همون سفکسیمه که داره میخوره یا داروی دیگه؟ببخشین طولانی شد

آره سفکسیم برای هرجورعفونتیه گوش.گلو.ادرار زودم جواب میده

میشه بگین چه مقدار در روز و چند وعده دکتر داده دختر من ۱۹ کیلو گفته روزی هفت و نیم سی سی

میشه بگین چه مقدار در روز و چند وعده دکتر داده دختر من ۱۹ کیلو گفته روزی هفت و نیم سی سی

دقیق یادم نیست چقدرمیدادم ولی اگه دکترش گفته همونقدر بده

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
دقیق یادم نیست چقدرمیدادم ولی اگه دکترش گفته همونقدر بده

اخه همزمان مجبور شدم خودم سرخود به خاطر تبش بروفن هم شروع کنم.با هم تداخلی ندارن که؟دیگه چقدر دکتر ببرم والا خسته شدم