2777
2789
عنوان

خونوادتون چقد عیدی براتون میارن

519 بازدید | 58 پست

من ۶ساله عروسی کردم تک دخترم،خونوادم وضعشون بد نیس،چندسال پونصد دادن بهم دوسال پیش۱ تومن پارسال پونصد،الان مامانم زنگ زد ی تومن ریختیم توکارتت برا عیدیت،شاید بگین پرتوقعی ولی واقعاااا ناراحتم،تو کل سال تنها چیزی ک من بدن همین سالی یبار عیدیه ک واقعا ی تومن ارزشمه؟حتی ی جفت جورابم برا من نمیخرن اره درسته ازدواج کردم ولی ادم ی موقع هایی انتظار داره،بدون شیرینی و شکلاتی چیزی هربار اینجوره،الانم بدون هیچی ی تومن دادن،حقیقتا میخام اینبار قبول نکنم چجوری محترمانه پسش بفرستم؟میدونم خداروشکر وضعشون بد نیس،داداشم میخاد عید عقد کنه براش همه چی از طلا بگیر تا لباس زنش رو فراهم کردن سهم من از خانوادم فقط شده انقد...چی بگم؟

تک دختر آره باید بیشتر یدن ولی اگه بچه دیگه دارن ..

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن خانومی تشکر کن وظیفشون نیست لطفشونه براداداشتون همچی خریدین به موقعش حتما براشماهم خریدن نخریدن؟

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃