2777
2789

همون فصل آلل ها و .. 

تست هاش سخته آیا ( کتاب تستم خیلی سبزه ) 

زیست یازدهم همون تقسیم سلولی و اینا رو بلد بودم اما یادم رفته ، بدون مرور اونا میتونم از پس تستاش بربیامممم ؟ 🥲😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت که والا خیلی سخته🥲😂💔

من الان دقیقااا گیر کردم رو تستای فصل سه

لامصب هرچقدر تست میزنی نکته هاش تموم نمیشه

مخصوصا اینکه با فصلی که توش رنابسپارازو ایناهم داره قاطیش میکنه خیلی بد میشه

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

نهههههه خیلییییییییییی عشقهههه من عاشق اون فصلم 

فقط یچیزی من شنیدم میگن برا فصل سوم تستای خیلی سبز رو نزنین 

تونستی ای کیو بزن فوووووووق العاده اس من فقط یکی در میان یبار تستاشو زدم فوله فول شدم 

نتونستی میگن برا این فصل فقط تستای خود کنکور رو هم کار کنی اوکیع

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

سخت که والا خیلی سخته🥲😂💔من الان دقیقااا گیر کردم رو تستای فصل سهلامصب هرچقدر تست میزنی نکته هاش ت ...

وای 😐😂 من بخاطر همین زیست لعنتی چندین ماه درس رو ول کردم میترسم باز ولش کنم 😑

من تستاش رو نگاه نکردم 

از فصل تولید مثل یا گیاهی لازمه حفظیات رو بخونم 

یادمه مثلا تو گیاه یه سلول دو هسته ای ایجاد میشد و ..

لازمه اینا رو بلد باشم ؟ 

نهههههه خیلییییییییییی عشقهههه من عاشق اون فصلم فقط یچیزی من شنیدم میگن برا فصل سوم تستای خیلی سبز ر ...

مرسی ❤️

یکم راهنمایی می‌کنی درباره اش 

مثلا لازمه سال قبل هم تولید مثل هم گیاهی رو بخونم 

مثلا اینکه گیاه گرده تولید میکرد میتوز و نیوز و اینا میداد 

یا مثلا میتوز و میوز که مراحل مختلف داشتن و پروتئین هایی به نام اگر اشتباه نکنم رشته دوک و .... داشت 

مرسی ❤️یکم راهنمایی می‌کنی درباره اش مثلا لازمه سال قبل هم تولید مثل هم گیاهی رو بخونم مثلا اینکه گی ...

اره حتمی باید بخونسش

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

وای 😐😂 من بخاطر همین زیست لعنتی چندین ماه درس رو ول کردم میترسم باز ولش کنم 😑من تستاش رو نگاه نکر ...

آره اونو باید بلد باشی

فقط همون گیاهرو بلد باش

تستاش استثنا خیلی آسونه برا گیاه

برای نمودار زنگولیه که راجع به ذرت بودم خیلیی آسونه به ظاهرش نگاه نکنیا قشنگ تست مفته

ولی این کربوهیدراتا قشنگ دهن صاف میکنه🥲😂

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

🌹🌺سلام

من معلم دبیرستان و اموزشگاهم

❌ کتاب زبان دوازدهم❌  یک دوره کامل  میتونید داشته باشید

شامل

✔️ویس معنی لغت به لغت  تمام صفحات کتاب اصلی و توضیح گرامرها

✔️کلیپ تصویری توضیح گرامرها

✔️ویس معنی لغت به لغت تمام صفحات🔸 کتاب کار🔸 حل تمرین  ها و توضیح گرامرها

✔️حل نمونه ۱۰ دوره سوالات نهایی مهم  کامل تشریحی

✔️۱۰ دوره نمونه سوالات لیسنینگ با متن و ترجمه

❌❌تخفیف ویژه کلا ۳۵۰ تومن هست

مایل بودید درخدمتم 🌹

نمونه درس  هم میتونید ببینید 🌹

پیام بدید درخدمتم

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
سخت که والا خیلی سخته🥲😂💔من الان دقیقااا گیر کردم رو تستای فصل سهلامصب هرچقدر تست میزنی نکته هاش ت ...

🌹🌺سلام

من معلم دبیرستان و اموزشگاهم

❌ کتاب زبان دوازدهم❌  یک دوره کامل  میتونید داشته باشید

شامل

✔️ویس معنی لغت به لغت  تمام صفحات کتاب اصلی و توضیح گرامرها

✔️کلیپ تصویری توضیح گرامرها

✔️ویس معنی لغت به لغت تمام صفحات🔸 کتاب کار🔸 حل تمرین  ها و توضیح گرامرها

✔️حل نمونه ۱۰ دوره سوالات نهایی مهم  کامل تشریحی

✔️۱۰ دوره نمونه سوالات لیسنینگ با متن و ترجمه

❌❌تخفیف ویژه کلا ۳۵۰ تومن هست

مایل بودید درخدمتم 🌹

نمونه درس  هم میتونید ببینید 🌹

پیام بدید درخدمتم

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736