2777
2789
عنوان

سوزش بعد دفع

80 بازدید | 13 پست

احساس میکنم زخم میکنه بعدم ورم می‌کنه ملتهب میشه میمیرم و زنده میشم🥺

اولش فکر کردم انگله رفتم قرص انگل گرفتم امروز ک دفع داشتم دیدم یه جوری هست ک انگار مقعدم خیلی زخم میشه🥺اب زیاد میخورم

کاربری دست دو نفر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فیبر بدن کمه . حبوبات رو حتما نفخ گیری کنین . موز بخورین . عدس بخورین . هرشب قبا خواب روغن زیتون ب دهانه مقعد بزنین . ب مرور خوب میشه

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

شقاق داری پماد ونوپلنت بخر گرونه ولی عالیه ....تو تشت اب و نمک و جوش شیرین هم بشین ....پایلکس هم پمادخوبیه من دائم استفاده میکنم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
فیبر بدن کمه . حبوبات رو حتما نفخ گیری کنین . موز بخورین . عدس بخورین . هرشب قبا خواب روغن زیتون ب د ...

سویق عدس خوبه؟بعد من سیب قرمز روزی یدونه رو میخورم 

کاربری دست دو نفر

شقاق داری پماد ونوپلنت بخر گرونه ولی عالیه ....تو تشت اب و نمک و جوش شیرین هم بشین ....پایلکس هم پما ...

وای ببین ملتهب میشه بعد دفع یعنی میمیرما🥺خدا بکشه منو این پد لعنتی مم مارکشو عوض کردم اونم خیلی اذیت شدم 

کاربری دست دو نفر

وای ببین ملتهب میشه بعد دفع یعنی میمیرما🥺خدا بکشه منو این پد لعنتی مم مارکشو عوض کردم اونم خیلی اذی ...

من خودم چندساله همینم اگه بیوفته روفاز بیداری باورت میشه یکیره درد طاقت فرسا میاد سراغت و نبض میزنه و حتی تو خواب بیدارت میکنه . ....پس تا به اون درجه نرسیده درمانش کن ....این دوتا پماد که گفتم را بگیر مخلوط کن و بزن و با انگشت کوچک ی کمش را واردش کن ....بعد هربار مدفوع هم خودتو با صابون بشور 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من خودم چندساله همینم اگه بیوفته روفاز بیداری باورت میشه یکیره درد طاقت فرسا میاد سراغت و نبض میزنه ...

باشه حتما الان یه پماد داروخونه داده نمیدونم خوبه یا نه 

کاربری دست دو نفر